5907 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Viestintätoimisto Lyytikynä Oy

Viestintätoimisto Lyytikynä Oy

36-vuotias freelanceryrittäjä Nokialta. Peuhannut pitkään erilaisten viestinnällisten työtehtävien parissa. Tuntee markkinoinnin pelikentän.

Tarjoaa mainostoimistotyön lisäksi journalistisia palveluilta.

Y-tunnus: 3085529-6

Kotisivu: https://tarmolyytikainen.fi/


Olen työskennellyt laajasti viestinnän ja markkinointiviestinnän parissa. Työurallani olen ollut kehittämässä yrityksien sisäistä viestintää ja suunnittelemassa laajempia markkinointistrategiota. Olen sukkuloinut itseni syvälle sisään somen ihmeelliseen maailmaan, ja tarjoankin asiakkailleni somekanavien suunnitelmallista ylläpitoa, jossa jokaisella julkaisulla on tarkoituksensa. Markkinointiviestinnällinen osaamiseni ulottuu printtitavarasta tulokselliseen digimarkkinointiin. Työskentelin mainostoimistossa ennen oman yrityksen perustamista, joten pystyn tarttumaan ison talon otteella pienyrittäjien tarpeisiin.

Lisäksi omaan pitkän toimittajataustan. Olen journalistiliiton jäsen ja teen näitä töitä myös yhä. Toimittajan työstä on ollut suuresti hyötyä mainostekstejä tehdessä ja olen kokenut nämä osa-alueet toisiaan palvelevaksi. Uskon, että juuri toimittajataustani ansiosta ymmärrän prittimainonnan lainalaisuudet poikkeuksellisen hyvin.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.