8177 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

InSolution Oy

InSolution Oy

Y-tunnus: 2009438-2

Kotisivu: www.insolution.fi


InSolution Oy on teollisuutta monipuolisesti palveleva organisaatio, jolla on vahva ohjelmisto osaaminen. Tuotamme iNSoDesign-palveluitamme laaja-alaisesti eri yritysten tarpeisiin. Palvelut ovat tarkoitettu pääasiallisesti teollisuuden alan yritysten visuaaliseen kehittämiseen.

Yksi tärkeimmistä yrityskohteiden kehitystarpeista ovat yrityksen Internet -sivut, esitemateriaali sekä yrityksen logo että sosiaaliset mediat.

Nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä toimivalla yrityksellä täytyy olla kunnolliset ja sisällöltään ajantasalla olevat verkkosivut sekä tarvittavat tukikanavat kunnossa (facebook, youtube, linkedIn jne.), jotka toimivat yrityksen julkisivuna Internetissä.

Moni asiakas arvioikin yrityksen luotettavuutta juuri verkkosivujen perusteella, joten sivujen ulkonäöllä, informatiivisuudella ja toimivuudella on iso merkitys arvioitaessa yrityksen luotettavuutta sekä sen tuotteiden tai palveluiden laatua ja tehokkuutta.

KOULUTUS
Kaikki työntekijämme ovat korkeastikouluttettuja. Organisaatiostamme löytyy lisäksi kaksi tohtori-opiskelijaa, kauppatieteistä yksi sekä tekniikasta yksi.

REFERENSSIT
Plantool, Cargotec, Muototerä, HAMK, Fastems, + useita muita

KIELITAITO
Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.