8116 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Pieni Idea

Pieni Idea

Pieni Idea on luovatoimisto, joka yhdistää tekijöitä. Tarjoamme yhdessä matalan kynnyksen markkinointiapua sinun tarpeisiisi!

Sisällöntuotanto Graafinen suunnittelu Videotuotanto Verkkosivut Kuvitus Animaatio Sosiaalinen media Markkinointi Valokuvaus Ilmakuvaus

Y-tunnus: 2904125-2

Kotisivu: www.pieni-idea.fi


Nerot.fi suosittelee

Pieni Idean taustalla on ajatus siitä, että yhdessä olemme enemmän. Tiimiin kuuluvat tietysti markkinoinnin toteuttajat, mutta harvoin pysähdytään miettimään, että myös työn tilaaja on iso osa joukkueen onnistumista. Olipa kyseessä yksi markkinointitoimenpide tai laajempi yhteistyö, ei maaliin päästä, jos ei asiakas ole hengessä mukana.

Mietipä, millainen lopputulos syntyy, jos joukkue sinkoilee sinne tänne ilman selkeää suuntaa tai tavoitetta? Toisinaan voidaan tuurilla onnistua, mutta aika usein mennään ryminällä metsään tai vähintään muutaman mutkan kautta sinne päin. Asiakas on oman toimintansa asiantuntija ja tuntee yrityksensä kuin omat taskut. Kuka voisi siis olla parempi henkilö osoittamaan markkinointitiimille suuntaviivat, millaiseksi markkinointi muodostuu? Asiakas onkin tässä kohtaa avainasemassa, vaikkei aina sitä tajuaisikaan.

Aina ei tarvitse tietää, mitä haluaa, mutta jos tietää, mitä haluaa markkinoinnilla saavuttaa, on se jo iso ohjenuora markkinointitiimille. Etenkin yhteistyön alussa tämän merkitys korostuu, kun opetellaan vasta tuntemaan toista. Tykkäätkö tästä vai mitä jos mennäänkin vähän enemmän tähän suuntaan? Tukeeko tämä arvojasi vai pitäisikö vielä viilata toisenlaiseksi? Mitä pidempään yhteistyö jatkuu, sitä paremmin markkinointitiimi pääsee sisälle yrityksesi ytimeen ja voi toteuttaa juuri sinun näköistäsi markkinointia.

Pieni Idea tarjoaa markkinointiapua graafisessa suunnittelussa, video-ja valokuvauksessa, yritysvideoiden tuotannossa, sisällöntuotannossa, animaatiossa, somemarkkinoinnissa, yksinkertaisissa verkkosivuissa, kuvittamisessa. Järjestämme yrityksille myös videoblogi-kursseja, joissa käymme läpi tarinankerronnan tärkeyden, preppaamme esiintymään kameran edessä, opetamme videokuvauksen perusteet ja editointia ilmaisella ohjelmalla. Yhteistyökuvioiden myötä voimme nyt myös tarjota apua ohjelmistokehitykseen.

Jos susta yrittäjänä tuntuu siltä, että isommat mainostoimistot ovat sulle liian isoja, me tarjoamme matalan kynnyksen markkinointiapua!

Heidi Uskaure
Yrittäjä, Pieni Idea
heidi@pieni-idea.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.