8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

ELGIDEAS

ELGIDEAS

Toteutetaan markkinointi toimenpiteitä, jotka VAIKUTTAA JA JÄÄ MIELIIN ja tukevat myyntiäsi että markkinointiasi. Positiivinen asiakaskokemus on AjaO!

Digitaalinen markkinointi WordPress WooCommerce Verkkosivut Verkkokaupat Hakukoneoptimointi Brändin suunnittelu Graafinen suunnittelu

Y-tunnus: 1376886-0

Kotisivu: www.elgideas.fi


Nerot.fi suosittelee

Hei olen Sari Elg yrityksestä Elgideas. Minulla on yli 25 vuoden kokemus ja ammattitaito markkinoinnista eri toimialoilta ja hyvin erilaisista projekteista, joten uskon pystyväni palvelemaan sinua ja yritystäsi markkinointi viestinnässä. Tehdään sitten verkkosivuja tai muita markkinointi toimenpiteitä niin teen työni sillä intensiteetillä, että toimenpiteet tuottaa halutun tuloksen.

Palveluitani mm.
- Verkkosivut räätälöidyllä modernilla ulkoasulla ja tietysti responsiiviset toteuttaen WordPress -julkaisujärjestelmällä. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, sitä käyttävät maailman tunnetuimmat brändit, kuten Adobe, IBM, Samsung ja Spotify. WordPress on turvallinen, monipuolinen, laajennettavissa tarpeiden kasvaessa ja ylläpitäjälle ”käyttäjä ystävällinen” siis helposti muokattavissa sisältöä. Päivitykset sujuvat siis helposti. Eikä siis rajoituksia verkkosivuston laajuudessa. Koulutan sivuston käyttöön ja teen ohjeistuksen ja mahdollisesti lähikoulutus voidaan järjestää tarvittaessa.

- Verkkokaupan perustan WooCommerce verkkokauppa-alustalle, joka perustuu WordPress-julkaisujärjestelmään. Vuonna 2017 yli 3 miljoonaa WooCommerce asennusta ja se kattaa yli 30 % kaikista maailman verkkokaupoista, joten se on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta. Verkkokauppias voi muokata ilman ohjelmointiosaamista tekstisisältöä ja tuoda tuotteita kauppaan. Koulutan myös täälä sivuston käyttöön ja teen ohjeistuksen ja samoin mahdollisesti lähikoulutus voidaan järjestää tarvittaessa.

- Graafinen suunnittelu tai suunnittelemattomuus näkyy kaikessa. Yrityksen visuaalisen ilmeen on oltava yhdenmukainen niin verkossa kun printtimateriaalissakin ja tietysti unohtamatta sosiaalisen median kanavia. Ilmeen kun suunnittelee hyvin niin sitä on helppo sitten noudattaa ja toteuttaa kaikessa viestinnässä. Minulla on vankka kokemus graafisesta suunnittelusta, joka yhdistettynä "koodariin" on hyvä lähtökohta kun mietitään missä ja miten yritys näkyy yritys ilmeellään markkinoilla yhtenäisesti.

- Yritys brändin rakentaminen on niitä haastavimpia, tärkeimpiä ja kokonaisvaltaisempia asioita yrityksen arvojen ja voi melkein sanoa olemassaolon lähtökohtia siinä millaisena me näemme, koemme ja miellämme yrityksen. Rakentamissessa mm. perhdytään yritykseen, strategiaan, kohderyhmään, kartoitetaan kilpailutilanne, katsotaan statistiikkaa, mietitään tavoitteita sekä teemme strategia, millä pääsemme asetettuihin tavoitteisiin ja millä keinoin/tavalla. Visuaalisuus on yksi osa – brändin rakentaminen on johdonmukaista toimintaa.

Kerro tarpeesi, niin katsotaan miten voin auttaa!

Katso lisää elgideas.fi

Katso myös referenssit ja työnäytettä www.elgideas.fi/tyonaytteet/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.