8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Vieno Media

Vieno Media

Olen Vieno Median perustaja ja graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon, tekstisuunnittelun ja brändityön ammattilainen. Ole rohkeasti yhteydessä! ✨

markkinointi logot mainokset asiakaskokemuksen johtaminen viestintä Graafinen suunnittelu Copy writing Nettisivusuunnittelu sisällöntuotanto Visuaalinen viestintä

Y-tunnus: 3329335-6

Kotisivu: https://vienomedia.fi/


Olen markkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilainen ja tavoitteeni on saada yhä useamman yrityksen markkinointiviestintä kukoistamaan graafisen suunnittelun, tekstisuunnittelun, brändin kehittämisen ja luovien markkinointisisältöjen avulla. Nykyinen asiakaskuntani koostuu pääosin pitkistä asiakassuhteista. Toteutan mielelläni niin lyhyitä kuin pitkiäkin projekteja.

Markkinoinnin kumppanina perehdyn asiakkaideni yritystoimintaan ja markkinoinnin tarpeisiin. Vieno Media on asiakasyritysten niin kutsuttu oikea käsi, joka toteuttaa tarvittuja sisältöjä nopeallakin varoitusajalla. Keskiössä on asiakas - unohtamatta kuitenkaan asiakkaan asiakasta.

Vieno Media perustuu intohimoon kehittää kullekin asiakasyritykselle brändin mukainen markkinointiratkaisujen kokonaisuus. Toimintaa ohjaa vahva arvoperusta: aitous, eettisyys, rehellisyys ja luovuus.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitä juuri sinun yrityksesi kaipaa! ✨😇 (Saat minut kiinni myös LinkedInissä.)

silvia@vienomedia.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.