6922 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ukko.fi

Ukko.fi

Moikka!
Mitä sinun yrityksesi tarvitsee? Logoa, markkinointimateriaalia, somepäivityksiä, viestintää tai oikolukijaa? Let's do it!

myynti markkinointi logot mainokset digimyynti- ja markkinointi verkkokaupat ja nettisivu asiakaskokemuksen johtaminen viestintä myyntipsykologia visuaalinen viestintä

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu:


Moikka!
Minä olen Silvia, tamperelainen tradenomiopiskelija.
Minun kauttani saat kaiken logoista markkinointisuunnitelmiin, oikolukupalveluihin ja verkkokauppoihin asti!

Prosessi kanssani etenee seuraavasti: saat sähköpostiisi referenssipakettini ennen päätöstä yhteistyöstä. Esimerkiksi visuaalisen työn kohdalla käymme ensin läpi sinun toiveitasi ja ajatuksiasi. Tämä voidaan tehdä Teams- tai Zoom-yhteydellä, puhelimitse, kasvotusten tai sähköpostitese - mikä sopii sinulle parhaiten. Kun materiaalin pääsanoma on selvillä, käydään läpi tyylejä ja värimaailmaa. Tämän jälkeen teen luonnoksen, jonka lähetän sinulle kommentoitavaksi. Sitten viimeistelen, lähetän työn mahdollisine lisäversioineen sinulle, ja niin homma on valmis.

Haluan auttaa yrittäjä kuuntelemalla heidän tarpeitaan ja vastaamalla niihin hyödyntäen omaa taustaani markkinoinnin ja myynnin ammattilaisena.
Minulle merkitsee eniten se, että tekemäni työ saa ihmiset ajattelemaan ja tuntemaan. Markkinointiviestintä on tässä kohdin erityisen tärkeää; visuaalinen ja verbaalinen viestintä ovat tehokkaita vuorovaikutuksen keinoja. Erilaiset markkinoinnin keinot ovat erinomaisia luomaan molemminpuolista vuorovaikutusta asiakkaan ja yrityksen välille. Näin syntyy ja kasvaa luottamus, mikä näkyy kestävänä ja arvoa luovana asiakkuutena. Lopputuloksena on vahva, asiakaslähtöinen liiketoiminta.

Opiskelutaustastani löytyy muun muassa markkinointia, myyntiä, myyntipsykologiaa, asiakaskokemuksen johtamista, verkkokauppatoimintaa, digimyyntiä ja -markkinointia sekä viestintää. Kokemusta on yrityksen perustamisesta, innovoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä eri aloihin liittyvien projektien parista.


Asiakkaanani olet kaiken lähtökohta - unohtamatta sinun asiakastasi! Yhdessä rakennamme kestävää, arvokasta ja tuottavaa liiketoimintaa! Älä epäröi ottaa yhteyttä! josefiinasilvia@gmail.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.