8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Pienyrittäjän markkinointi / Innoverkko osk.

Pienyrittäjän markkinointi / Innoverkko osk.

Tutkimme, kehitämme ja tuotamme ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä, odotuksia ja tunteita!

Kotisivut Verkkokaupat Tuotteistus Brändäys Avaan ovia -palvelu

Y-tunnus: 0970196-2

Kotisivu: pienyrittajanmarkkinointi.fi


Nerot.fi suosittelee

Kotisivut:

Suunnittelemme ja toteutamme skaalautuvat, käyttäjälähtöiset WordPress kotisivut, joista käy heti selville arvolupaus (mikä – millainen -miksi – miten) tarjoatte palvelujanne). Olemme enemmän kuin kotisivujen tekijä. Meiltä saat kotisivujen toteutukset pienistä ratkaisuista laajaan kokonaisuuteen.


Verkkokaupparatkaisut:

Paketti 1: Avaimet käteen verkkokauppa tyylikkäällä, juuri yrityksellesi näköisellä ulkoasulla. Ensimmäisen 20 tuotteen lisäys kuuluu hintaan. Valmiiksi suunniteltu verkkokauppa voidaan lisätä suunnittelemiimme verkkosivuihin.

Paketti 2: Kun haluat itse lisätä tuotteesi ja saada edullisesti toimivan verkkokaupan sivustollesi. Sisältää oletus ulkoasun ilman muutoksia. Verkkokaupparunko voidaan lisätä S -verkkosivu pakettiin tai muiden rakentamille WordPress kotisivustoille.


Logosuunnittelu & Brändi:
Logo on brändisi kuvallinen kiteytymä. Graafinen tunnus kertoo ihmisille nopeasti, keitä olette. Logon muotojen, kirjaimien ja värien valinnalla rakennetaan katsojan aivoihin alitajuisia mielleyhtymiä, jotka noudattelevat brändin tavoitteita.


Markkinointi ja myynti. Avaan ovia -palvelulla vauhtiin.

Takkuaako markkinoille meno ja myynti? Avaan ovia – palvelu on sinua varten. Saat konkreettista tietoa markkinasta ja tuotteestasi. Lisäksi kuulet, mitkä ovat asiakkaasi keskeiset ongelmat ja tarpeet!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.