8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

POPUP AGENCY

POPUP AGENCY

POPUP AGENCY auttaa nopeasti ja edullisesti. Oli kyseessä sitten logo, verkkosivut, digimarkkinointi tai kampanjat. We keep it simple!

Logo Video Mainos Kuvaukset Infografiikka Kuvitus Markkinoinnin automaatio Digikampanja Esite Kotisivut

Y-tunnus: 1602822-7

Kotisivu: www.popupagency.fi


Nerot.fi suosittelee

Hei

Haetko mukavaa ja mutkatonta kumppania markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen? Kumppania, joka auttaa myös myynnissä ja asiakashankinnassa.

Olen Eero Peurala, suunnittelu ja toteutustoimisto POPUP AGENCYn vetäjä, suunnittelija ja graafikko. Minulla on pitkä kokemus markkinoinnista ja yrittämisen maailma on tuttua – olen ollut yrittäjä yli kymmenen vuotta. Olen matkan varrella auttanut lukuisia yrityksiä ja ihmisiä eteenpäin ja se onkin intohimoni.

POPUP AGENCYstä saat loistavia ideoita ja monipuolista osaamista. Sparraamme kanssasi markkinoinnin tavoitteita, toimenpiteitä, mittareita ja tuloksia – järkevää budjetointia unohtamatta. Suunnittelemme myös yrityksesi ydinviestien kirkastuksen – onhan se helpompaa myydä, kun sanomiset on muotoiltu sellaisiksi, että ne osuvat hyvin asiakkaankin tarpeisiin!

POPUP AGENCY toteuttaa yritysidentiteetistä lähtien kaikki markkinointimateriaalit. Verkkosivut, videot, uutiskirjeet, kampanjat ynnä muut syntyvät sujuvasti – ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tässä palvelumme tiivistetysti:
POPUP-Suunnittelu:
• Yrityksesi uniikki ydinlupaus ja viestien kirkastus.
• Laadukas strategiaa ja toimintaa tukeva yritysidentiteetti (logo, typografia, värit, lomakkeisto), tyyli näkyä ja puhua.
POPUP-Toteutus:
• Verkkosivut, videot, kampanjat, digikampanjat, markkinoinnin automaatio, uutiskirjeet, esitteet, myyntiesitykset ja messuilmeet.
• Kauttamme myös kaikki alihankkijapalvelut painamisesta messurakentamiseen.
POPUP-Valmennukset:
• Yrityksen liikeidea ja perustaminen sekä myyntipresentaation suunnittelu.
• Konseptisuunnittelu, graafinen suunnittelu, ideointi ja luovuus.

Ota yhteyttä, kun tarvitset yrityksellesi markkinoinnin tavoitteellista, tuloksellista ja kustannustehokasta toteuttamista myynnin tueksi.

Eero Peurala
+35840 589 8686
eero@popupagency.fi
www.popupagency.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.