4932 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

POPUP AGENCY

POPUP AGENCY

Onko yrityksesi ydinlupaus kunnossa? Onko yritysidentiteetti, nimestä ja logosta verkkosivuihin kunnossa? Voimme auttaa nopeasti ja edullisesti!

Logo Video Mainos Kuvaukset Infografiikka Kuvitus Markkinoinnin automaatio Digikampanja Esite Kotisivut

Y-tunnus: 1602822-7

Kotisivu: www.popupagency.fi


We keep it simple!

Haetko mukavaa ja mutkatonta kumppania markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen? Kumppania, joka auttaa myös myynnissä ja asiakashankinnassa.

Olen Eero Peurala, POPUP AGENCYn vetäjä, suunnittelija ja graafikko. Minulla on pitkä kokemus markkinoinnista ja yrittämisen maailma on tuttua – olen ollut yrittäjä kymmenen vuotta. Olen matkan varrella auttanut lukuisia yrityksiä ja ihmisiä eteenpäin ja se onkin intohimoni. Suunnittelu ja toteutustoimisto POPUP AGENCY toimii verkostoituneesti alan ammattilaisten ja parhaiden alihankkijoiden kanssa.

POPUP AGENCYstä saat loistavia ideoita ja monipuolista osaamista. Sparraamme kanssasi markkinoinnin tavoitteita, toimenpiteitä, mittareita ja tuloksia – järkevää budjetointia unohtamatta. Suunnittelemme myös yrityksesi ydinviestien kirkastuksen – onhan se helpompaa myydä, kun sanomiset on muotoiltu sellaisiksi, että ne osuvat hyvin asiakkaankin tarpeisiin!

Hyvin tehty perustyö, joka muuten tehdään yhdessä kanssasi eikä itsekseen viisastellen, vie lopulta inspiroivaan, johdonmukaiseen markkinoinnin tekemiseen. Näin luomme myös mielenrauhaa, kun ei tarvitse pyörää keksiä joka kerta uudestaan – säästyy aikaa ja rahaa!

POPUP AGENCY toteuttaa yritysidentiteetistä lähtien kaikki markkinointimateriaalit. Verkkosivut, uutiskirjeet, videot, kampanjat, messuilmeet ynnä muut syntyvät sujuvasti – ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tässä palvelumme tiivistetysti:
POPUP-Suunnittelu:
• Yrityksesi uniikki ydinlupaus ja viestien kirkastus.
• Laadukas strategiaa ja toimintaa tukeva yritysidentiteetti (logo, typografia, värit, lomakkeisto), tyyli näkyä ja puhua.
POPUP-Toteutus:
• Verkkosivut, videot, kampanjat, digikampanjat, markkinoinnin automaatio, uutiskirjeet, esitteet, myyntiesitykset ja messuilmeet.
• Kauttamme myös kaikki alihankkijapalvelut painamisesta messurakentamiseen.
POPUP-Valmennukset:
• Yrityksen liikeidea ja perustaminen sekä myyntipresentaation suunnittelu.
• Konseptisuunnittelu, graafinen suunnittelu, ideointi ja luovuus.

Kutsu POPUPin Eero paikalle, kun tarvitset yrityksellesi markkinoinnin tavoitteellista, tuloksellista ja kustannustehokasta toteuttamista myynnin tueksi.

Tavataan, kartoitetaan tarpeet ja sovitaan etenemisen askeleet sekä arvioidaan kustannukset.

Eero Peurala, +35840 589 8686, eero@popupagency.fi
www.popupagency.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.