4930 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Varpusoft

Varpusoft

Nettisivujen suunnitteluun ja toteutukseen keskittynyt kevytyrittäjä. Responsiiviset WordPress-sivustot ja WooCommerce-nettikaupat.

Nettisivujen suunnittelu Nettisivujen toteutus WordPress WooCommerce Nettikauppa-asennus Responsiiviset nettisivut Kotisivut Kotisivut yritykselle Web Design Verkkosivut

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu: https://www.varpusoft.com


Tarvitsetko responsiiviset, nykyaikaiset kotisivut helppokäyttöisellä sisällönhallintajärjestelmällä? Meiltä saat ne helposti pakettiratkaisuna tai räätälöitynä juuri omien tarpeidesi mukaisiksi!

Kattaviin valmiisiin kotisivupaketteihimme sisältyy kaikki WordPressin asennuksesta, sivuston suunnittelusta ja toteutuksesta aina sivustolle tulevien tekstien oikolukuun ja sähköpostialiasten luontiin asti. Tarvittaessa avustamme myös vaikkapa sometilien luomisessa, tai vinkkaamme hyvistä webhotelleista. Palvelumme joustavat asiakkaan tarpeen mukaisesti - jos valmiiden pakettiemme sisältö ei mätsää omiin kotisivutarpeisiisi, voimme hyvin todennäköisesti tarjota sinulle silti juuri haluamasi palvelun. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Meiltä saat myös kotisivujen päivityspalvelun (niin koodatut kuin WordPress-sivutkin), joko yksittäispalveluna tai kuukausisopimuksella. Myös logosuunnittelu ja -toteutus.

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa, ja siksi palveluillamme onkin aina tyytyväisyystakuu!

Yhteystiedot:
info(at)varpusoft.com
puh. 044-9623356


Referenssikuvat

  • Omat kotisivumme

    Omat kotisivumme

    Vuonna 2020 itsellemme toteuttamamme mobiiliresponsiiviset kotisivut, jotka on tehty WordPressilläKiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.