5799 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Struggle

Struggle

Olemme erikoistuneet toteuttamaan asiakkaillemme tyylikkäitä ja toiminnalisia verkkosivuja ja -kauppoja sekä digitaallista suoramarkkinointia.

Y-tunnus: 2763970-1

Kotisivu: https://struggle.wtf/


Verkkosivumme luodaan skaalautuvalle ja turvalliselle WordPress-pohjalle, asiakkaan ajatusten ja meidän ideoidemme pohjalta. Haluamme välittää asiakkaan arvokkaan yrityskuvan parhaalla mahdollisella tavalla oikeille kohderyhmille, ja toimiva digitaallinen presenssi näkyy brändi-identiteetin vahvistumisena sekä myynnin kasvuna. Verkkosivujen tarkka analyyttinen puoli ja helppo käsiteltävyys asiakkaan toimesta ovat merkittäviä benchmarkkeja työssämme.

Digitaallinen suoramarkkinointimme toteutetaan asiakkaalle potenttiaallisimmalle kohderyhmälle, jonka löydämme hyödyntämällä verkkosivujen ja mainostyökalujen evästedataa ja -analytiikkaa. Teemme markkinoinnin aina asiakkaan näkökulmasta kustannustehokkaimissa sijainneissa: meillä on laajasti kokemusta Google, Facebook ja Instagram-markkinoinnista.

Analytiikka ja tulosten mitattavuus on keskiössä niin verkkosivujen toiminnallisuudessa kuin myös markkinointikampanjoiden raportoinnissa.

Ollaanhan yhteydessä, olemme iloisia päästessämme keskustelemaan kyseisistä asioista kanssanne. Haluamme olla osa tiimiänne liiketoimintanne digitaallisella osa-alueella.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.