4909 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Juho Hakkarainen

Juho Hakkarainen

Web-suunnittelija Jyväskylästä. Verkkosivut, ulkoasut. Asiakkaina yritykset tai yksityishenkilöt. Toiminta koko Suomen alueella.

Verkkosivut WordPress Responsiivinen suunnittelu Visuaalinen suunnittelu Asiakastuki Ongelman ratkaisu Web-suunnittelu Kotisivut

Y-tunnus: 3007272-6

Kotisivu:


Hei!

Suunnittelen verkkosivuja WordPress-sisällöhallintajärjestelmällä, asiakkaan tarpeen ja toiveiden pohjalta. Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn IT-tradenomi. Vahvan koulutuksen sekä kokemuksen pohjalta pystyn toteuttamaan ammattimaisia ja laadukkaita verkkosivuja asiakkailleni.

Asiakkaitani voivat olla esimerkiksi yritykset tai yksityishenkilöt, koko Suomen alueella. Verkkosivut voivat olla mm. yksinkertaisemmat "esittelysivut" tai laajemmat monisivuiset sivut useilla ominaisuuksilla ja isommilla sisältökokonaisuuksilla. Verkkosivujen hinta katsotaan asiakkaan tilanteen ja verkkosivujen laajuuden mukaan, yksilöllisesti. Minun suunnittelemat verkkosivut ovat helposti päivitettävät, mobiiliystävälliset sekä ulkoasultaan selkeät ja asiakasta edustavat. Minun kauttani saa myös webhotellin ja verkko-osoitteen sivuille samasta palvelusta. Lisäksi kaikkiin palveluihini kuuluu asiakaspalvelu sekä tarjoan verkkosivuille sisällönpäivitystä varsinaisen toteutuksen jälkeen.

Kysy lisää!


- Juho


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.