5706 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Juho Hakkarainen

Juho Hakkarainen

Web-suunnittelija Jyväskylästä. Verkkosivut, ulkoasut ammattitaitoisesti. Asiakkaina yritykset tai yksityishenkilöt. Toiminta koko Suomen alueella.

Verkkosivut WordPress Responsiivinen suunnittelu Visuaalinen suunnittelu Asiakastuki Ongelman ratkaisu Web-suunnittelu Kotisivut Sisällönpäivitys Ulkoasun suunnittelu

Y-tunnus: 3007272-6

Kotisivu:


Hei!

Suunnittelen yksilöllisiä verkkosivuja WordPress-sisällöhallintajärjestelmällä, asiakkaan tarpeen ja toiveiden pohjalta. Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn IT-tradenomi. Vahvan koulutuksen sekä kokemuksen pohjalta pystyn toteuttamaan ammattimaisia ja laadukkaita verkkosivuja asiakkailleni.

Asiakkaitani voivat olla esimerkiksi yritykset tai yksityishenkilöt, koko Suomen alueella. Verkkosivut voivat olla muun muassa ns. pienemmät "esittelysivut" tai laajemmat monisivuiset sivut laajemmilla ominaisuuksilla ja isommilla sisältökokonaisuuksilla. Verkkosivujen hinta katsotaan asiakkaan tarpeiden ja verkkosivujen laajuuden mukaan, yksilöllisesti. Kaikki suunnittelemani verkkosivut ovat dynaamisia ja niiden sisältöä on helppo itse päivittää. Hyvät verkkosivut toimivat responsiivisesti sekä ovat ulkoasultaan selkeät ja 100% asiakkaan toiveiden mukaiset.

Näiden lisäksi tarjoan kaikille toteutuksilleni myös webhotellin ja verkko-osoitteen asennukset / avaukset, tarpeen mukaan. Kaikkiin palveluihini sisältyy asiakaspalvelu sekä sisällönpäivitykset, myös toteutuksien jälkeen.

Kysy lisää tai laita tarjouspyyntö!


- Juho


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.