8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

BlueRoad OÜ

BlueRoad OÜ

Olemme espoolainen vuonna 2006 perustettu digitoimisto, joka toteuttaa vahvasti räätälöityjä WordPress-verkkosivuja, -verkkokauppoja ja yritysilmeitä.

Wopdpress kotisivut kotisivut 3d visualisointi käyttöliittymäsuunnittelu html css adobe xd graafinen suunnittelu ilme 3d kuvat

Y-tunnus: EE102259694

Kotisivu: https://hotsnow.fi


Nerot.fi suosittelee

Morjensta pöytään!
Olemme espoolainen vuonna 2006 perustettu digitoimisto, joka toteuttaa vahvasti räätälöityjä WordPress-verkkosivuja, -verkkokauppoja ja yritysilmeitä. Digitoimistona haluamme ylittää itsemme sekä yllättää asiakkaamme, emmekä luovuta ennen kuin toimeksiantosi komeilee kunniapaikalla työnäytteissämme.
Meille on tärkeää, että tekemämme verkkosivut ovat huippuluokkaa niin visuaalisesti kuin teknisestikin. Myös myynti- ja markkinointikanavana sekä brändäyksen osalta haluamme tarjota vain priimaa. Yksikään yritys ei ole samanlainen, joten miksi verkkosivujenkaan pitäisi muistuttaa toisiaan?

Verkkosivut
Verkkosivujen vierailijoilla on lupa odottaa ensiluokkaista käyttökokemusta. Lienee siis selvää, että parhaimman käyttökokemuksen tarjoava yritys vie aina pidemmän korren. Kiitos räätälöidyn WordPress-kehityksen, osaavissa käsissä verkkosivuista saa hyvännäköisiä ja helposti päivitettäviä. Ja juuri sen me tarjoamme.

WordPress Hotsnowin osaavissa käsissä
Verkko on pullollaan alustoja, mutta vain harva alusta tarjoaa WordPressin kaltaisen hallittavuuden ja joustavuuden. Hotsnowin työnäytteisiin mahtuu monipuolisia toteutuksia aina verkkolehdistä erikoisempiin integraatioihin saakka. Alla olemme listanneet muutaman syyn, miksi me digitoimistona luotamme WordPressiin saittiemme julkaisujärjestelmänä.

Helppokäyttöisyys
WordPress on käyttökokemukseltaan niin suoraviivainen, ettei sen opettelussa mene aikaa nimeksikään. Asioiden etsimisen sijaan ylläpidossa voidaan siis keskittyä olennaiseen.

Räätälöitävyys
WordPress mahdollistaa erilaisten toteutuksien ja integraatioiden luonnin ulkopuolisiin järjestelmiin. WordPressin räätälöitävyys on jopa niin mainio, ettei aina päällepäin arvaisi, että homma on hoidettu WordPressillä. Esimerkiksi Facebook ja Google luottaa projekteissaan juuri WordPressin voimaan.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.