8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ideado Oy

Ideado Oy

Verkkosivut, verkkokaupat, sisällönhallintajärjestelmät, serverien asetukset, sähköpostijärjestelmät, googlen työkalut, graafinen suunnittelu...

SEO verkkosivut verkkokaupat sisällönhallintajärjestelmät sähköpostijärjestelmät google sosiaalinen media logo brändi markkinointi

Y-tunnus: 3213786-1

Kotisivu: https://www.ideado.fi


Hakukoneoptimointi SEO
Se miten sivut rakentaa ja miten sisällön sinne asettaa vaikuttaa näkyvyyteen Google haussa ja muissa hakukoneissa sekä internetissä yleensä. Pitää myös ajatella, millä hakusanoilla kohdeyleisö voisi sinua etsiä. Mahdollinen kilpailutilanne kyseisillä sanoilla sekä verkkosivujen nopeus ja vastaavuus vaikuttavat.

Nettisivut ja Verkkokaupat
Kokonaisvaltainen palvelu sekä nettisivut, että verkkokauppa tai molemmat. Sisältää sähköpostit, sisällönhallintaohjelmat ja niiden käyttöönotto opastuksen, serverin asetukset ja tarvittavat tausta ohjelmistot. Myös logistiikan- ja maksunvälityspalveluiden asettaminen ja käyttöönoton opastus.

Digitaaliset Palvelut
Digitaaliset palvelut kuten sosiaalisen median tilit, SOME markkinointi, sähköpostijärjestelmät, serverit, sisällönhallintajärjestelmät(kuten Wordpress) sekä erilaisten automaatio työkalujen käyttöönotto. Googlen palvelut ovat myös tehokkaasti käytössä päivittäin ja tuttuja työkaluja.

Yrityksen brändin rakennus:

Meiltä saat koulutetun graafisen suunnittelijan sekä visuaalisen markkinoinnin ammattilaisen, jolla yli 5 vuoden kokemus.

Logot
Brändiohjeistus
Visuaalinen ilme
Markkinointi
Tuotteiden/ tuotepakkauksien graafinen suunnittelu
Lehtimainokset
Sosiaalisen median mainokset
Sosiaalisen median brändäys
Valotaulumainokset

Nämä ovat siis jo sellaisia, joista meillä löytyy referenssi projekteja. Lisäämme myös näistä referenssi kuvia myöhemmin näkyviin.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.