8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointi Meemi Oy

Markkinointi Meemi Oy

Älykästä digitaalista markkinointia ja verkkosuunnittelua!

Verkkosivut Digitaalinen markkinointi älypalvelut

Y-tunnus: 2976473-3

Kotisivu: www.markkinointimeemi.fi


Nerot.fi suosittelee

Meidän juttu on digitaalinen Inbound-markkinointi, jonka avulla kasvatamme tehokkaasti yrityksesi brändiä ja myyntiä pitkän aikavälin tuottavilla ratkaisuilla. Digitaalisen markkinoinnin palveluita tuemme laadukkaalla verkko- ja mobiilisuunnittelulla sekä tekoäly-työkaluilla.

Verkkosuunnittelu on meille intohimo. Haastamme jokaisen projektin ylittämään itsensä. Ammattitaidolla toteutetut verkkosivut tai verkkokauppa vaikuttavat merkittävästi myynnin konversioon, asiakaskokemukseen ja yrityksesi näkyvyyteen hakukoneissa. Projektien parissa työskentelee rautaisella ammattitaidolla varustettu tiimi. Oli kyse pienen tai suuren yrityksen tarpeisiin räätälöidyistä verkkosivuista, mobiilisovelluksista tai verkkokaupasta, we got you covered!

Meemiläiset erottaa tavasta ajatella asioita kokonaisvaltaisesti. Tuomme markkinoinnin, myynnin ja asiakkaan palvelun lähemmäksi toisiaan. Haastamme totuttuja toimintamalleja ja edistämme modernia liiketoimintaa. Asiakaslähtöisyys ei ole meille vain sanojen helinää. Se on tapa ajatella ja tehdä töitä.

Jokainen asiakastyö yrityksen koosta riippumatta on meille kunniatehtävä. Toivomme kumppanuuksia, joiden kanssa voimme tehdä töitä pitkään. Ainut asia, mitä vaadimme sinulta on avoin mieli sekä halu kasvaa ja kehittää omaa toimintaasi. Toivottavasti voimme tehdä yhteistyötä!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.