8207 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Titaani Verkkopalvelut

Titaani Verkkopalvelut

Titaani Verkkopalvelut on rautainen ICT- ja CGI- osaaja. Mottomme on: ketteryys on kilpailuvaltti.

Chatbot Blender 3d Selitysvideot Wordpress Graafinen suunnittelu Sisällön tuotanto tekoäly wordpress python

Y-tunnus: 1916647-3

Kotisivu: www.titaani.net


Titaani Verkkopalvelut on suomalainen perheyritys, jonka keskeisintä osaamista ovat robotiikka, erilaiset web-pohjaiset verkkopalvelut, data-analytiikka, tutkimustyö, graafinen suunnittelu ja 3d animaatio. Yrityksemme on perustettu 09.09.2004. Olemme kasvava, nuorekas ja osaava kumppani, joka on saumattomasti kiinni tämän päivän teknologioissa ja innovaatioissa. Olemme toimineet 19 vuotta finassialan palveluksessa ja tehneet yhteistyötä merkittävien instanssien kanssa, muun muassa Kansalliskirjaston.

Vahvuuksiamme ovat vahva teknologiaosaaminen ja kykymme innovoida erilaisia ratkaisuja ja keksintöjä. Meillä on oma kehittäjäosaaminen ja tietoturvaorientoitunut ote teknologian hyödyntämiseen sekä timanttinen projektiosaaminen.

Aloitimme vuonna 2012 kehittämään omaa chat-robottialustaa, joka on toteutettu huipputeknologioilla, kuten Python + tiedekirjastot, Flask ja NLTK jne. Järjestelmä perustuu ohjattuun tekoälyyn, jolla käyttäjä saa robotin toimimaan kontekstin ymmärtävästi ja auttamaan asiakkaiden asiakaspalvelussa jopa 24/7 90% osaamishyödyllä jopa kahden kuukauden opetusjakson jälkeen. Robottimme nimi on Frogiti ja sen tuotesivun osoite on www.frogiti.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.