5695 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Grafices

Grafices

Helsinkiläinen 27 vuotias sosiaalisen median ja verkkosivujen tuottamisen asiantuntija.

Web Development Search Engine Optimization (SEO) Social Media Marketing Digital Media Project Management Start-ups Digital Marketing Marketing Strategy WordPress

Y-tunnus: 2725002-6

Kotisivu: https://www.linkedin.com/in/anter-ya%C5%9Fa-10708185/


Hei!

Nimeni on Anter Yasa. Olen helsinkiläinen 27 vuotias sosiaalisen median ja verkkosivujen tuottamisen asiantuntija. Olen työskennellyt Suomen osaavimpien tekijöiden kanssa ja omaan huomattavan ison sosiaalisen median seurannan. Linkedin – Amattiverkostoni koostuu tuhansista suomalaisista ammattilaisista. Olen tuottanut useita kymmeniä menestyviä projekteja ja auttanut suomalaisia yrityksiä digitalisoitumaan.

Omaan vuosien kokemuksen ja olen toiminut useammassa menestyneessä yrityksessä asiakaspäällikön kuin itse projektien vetäjänä, sekä tekijänä.

Tunnen pienten sekä keskisuurten yritysten netti- ja somedigin kuin omat taskuni.

Olen tehnyt muun muuassa seuraavat nettisivut itse ja ollut mukana tuottamassa osa projektiryhmiä useissa kymmennissä muissakin projekteissa:

www.insinooritoimistohimberg.fi
www.himbergoy.fi
www.jokinenassociates.fi
www.aivela.fi
www.marianneylirohdainen.fi
www.motiomax.fi
www.adensy.com
www.alice-rtdi.fi
www.futurelab.fi
www.hakusi.fi
www.proassa.fi
www.smkdesign.fi
www.yellowmay.fi
www.trivore.com
www.puskanauto.fi
www.myyntivauhdittajat.fi

Miten voin olla avuksi?

Henkilökohtainen digitalisaation, verkkosivujen ja sosiaalisen median asiantuntijan assistenttipalvelu

Olen etäapurisi, tietäjä, auttaja ja tekijä. Keskittykää te olennaiseen ja ulkoistakaa yrityksenne netti- ja sometehtävät minulle. Hyppään mukaan liikkuvaan junaan tai rakennan tarvittaessa kaiken vaikka alusta asti.

Käytän projektinhallinta työkalua Asana-palvelua, mihin luon meille yhteisen projektihallinnan. Näette projektimme etenemisen jokaisen vaiheen. Voitte kommentoida, muokata ja tehdä uusia työpyyntöjä erittäin kätevästi. Vain hyväksymänne työetäpit etenevät laskutukseen.

Autan juuri sillä tavalla, miten haluat, tarvitset ja juuri niin paljon kuin haluat. Työskentelen etänä, mikäli työtehtävät sen mahdollistavat, tai tulen paikan päälle. Toimin pääkaupunkiseudulla. Asiakkaana sinä päätät. Työni on usein näiden kahden yhdistelemistä. Olen erittäin lähestyttävä ja asiakasystävällinen.

Kaikki työt arvioidaan ja hyväksytetään ensin. Kaikki työt pyritään toteuttamaan aika-arvion sisällä. Odottamattomista ja ennalta-arvaamattomista töistä ilmoitetaan ja hyväksytetään aina ennen, kuin itse työn toteuttamista.

Laskutuskäytäntö

Laskutan yhden kuukauden aikana kertyneet työtunnit seuraavan kuukauden ensimmäisellä viikolla. Kirjaan kaikki työni raporttiin 15 minuutin (minimiveloitus) tarkkuudella. Tekemäni työn lisäksi kirjaan tarkemman kuvauksen tehdystä työstä. Luon laskutukseni näiden kirjausten perusteella. Laskutusvälini on yksi kuukausi, ellei toisin sovita. Jos sinulla on erityistoiveita raportoinnin suhteen, pyydän kertomaan heti, niin voin ottaa toiveenne huomioon. Toimitan aina projektiseuranta-, ja raportointi näkymät asiakkailleni, mistä voitte seurata käytettyä aikaa työhön, projektin etenemistä vaiheittain, vaikka päivittäin! Raportti tulee aina laskun mukana.

Laskutan yhdestä työtunnista (1t) 65 euroa + 24% ALV.

Salassapito

Säilytän kaikkia asiakkaiteni tietoja / salasanoja / käyttäjätilejä täysin luottamuksellisesti, enkä missään olosuhteessa luovuta niitä kolmansille osapuolille. Noudatan GDPR lakia. Olet oikeutettu vaatimaan minua poistamaan kaikki säilyttämäni tiedot milloin vain. Omaan GDPR Staff Awareness sertifikaatin It Governance LTDn kautta. Olen tietojenkäsittelyn ja EU:n tietosuojakäytännön sertifikoitu asiantuntija. Yhteystyösopimuksen hyväksyminen ja kaikenlainen yhteistyö yrityksenne kanssa velvoittaa minua ylläpitämään tietoturvaanne. Kaikenlainen laiminlyönti asian suhteen toimestani on rikosoikeudellinen asia ja urani kannalta katastrofaalinen.

Huolet ja palautteet

Tarjoamani palvelun laatu on minulle erittäin tärkeä ja haluan olla tuottava yhteistyökumppani. Ammatillinen menestykseni on täysin asiakkaiteni tyytyväisyydestä kiinni. Jos tuntuu, että näin ei ole, pyydän antamaan palautetta asiasta heti. Näin pystyn toimimaan ja korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Jos kuitenkin palveluni laatu ei syystä tai toisesta miellytä, asiakkaani ovat vapaita irtisanomaan minut heti ilman minkäänlaisia komplikaatioita. Työni ja sen laatu puhuu puolestani, enkä harrasta pitkäaikaisia sopimuksia. En sitouta asiakkaitani määräaikaisiin tai kuukausittaisiin maksuihin. Enkä tykkää pakettihinnoista.

Asiakkaani ovat minulle aina tapauskohtaisia ja kaikki tarjoamani ratkaisut luodaan kohdennetusti.

Muut asiat

Muista projektiemme aikana aiheutuvista kuluista sovitaan aina erikseen. Tällaisia ovat esimerkiksi palvelintilamaksut, tekniset alustat, lisenssit, uudet tässä sopimuksessa sopimattomat päivitystyöt, ylimääräiset tapaamiset ja konsultointityöt.

Ystävällisin terveisin,
Anter Yasa,
Grafices Tmi.
https://www.linkedin.com/in/anter-ya%C5%9Fa-10708185/
+358 40 939 1085
anter.yasa@gmail.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.