8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Helsinkiläinen sosiaalisen median, sekä verkkokauppojen ja verkkosivujen asiantuntija yli 10 vuoden kokemuksella.

Web Development Search Engine Optimization (SEO) Social Media Marketing Digital Media Digital Marketing Marketing Strategy WordPress WooCommerce ECommerce Shopify

Y-tunnus: 2725002-6

Kotisivu: https://www.sosiaalinen.media


Hei!

Nimeni on Anter Yasa. Olen helsinkiläinen 27 vuotias sosiaalisen median ja verkkosivujen tuottamisen asiantuntija. Olen työskennellyt Suomen osaavimpien tekijöiden kanssa ja omaan huomattavan ison sosiaalisen median seurannan. Linkedin – Amattiverkostoni koostuu tuhansista suomalaisista ammattilaisista. Olen tuottanut useita kymmeniä menestyviä projekteja ja auttanut suomalaisia yrityksiä digitalisoitumaan.

Omaan vuosien kokemuksen ja olen toiminut useammassa menestyneessä yrityksessä asiakaspäällikön kuin itse projektien vetäjänä, sekä tekijänä.

Tunnen pienten sekä keskisuurten yritysten netti- ja somedigin kuin omat taskuni.

Olen tehnyt muun muuassa seuraavat nettisivut itse ja ollut mukana tuottamassa osa projektiryhmiä useissa kymmennissä muissakin projekteissa:

Voit katsoa portfolioni tästä: https://www.sosiaalinen.media/portfolio

Voit katsoa suosituksia ja tarjoamiani palveluita tästä: https://www.sosiaalinen.media/palvelut

----------------------------------------------------------
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OLEN KIINNOSTUNUT. MITÄ TEEN?

Ota yhteyttä! Soittaminen on edelleen paras keino kertoa asiastasi.

ALOITETAAN. MITEN ETENEMME?

Käytän projektinhallinta työkalua Asana-palvelua, mihin luon meille yhteisen projektinhallinnan. Näet projektimme etenemisen jokaisen vaiheen. Voit kommentoida, muokata ja tehdä uusia työpyyntöjä erittäin kätevästi. Vain hyväksymäsi työetäpit etenevät laskutukseen.

SOPIMUSASIAT

Yhteistyömme alkaa sopimuksella. Luon tarjouksen ja projektisi etapit. Sovimme työn hinnasta ja laskutuksesta. Aloitamme työn sovitun aikataulun mukaisesti.

Kaikki työt arvioidaan ja hyväksytetään ensin. Pyrin toteuttamaan kaikki työt aika-arvioni sisällä. Odottamattomista ja ennalta-arvaamattomista töistä ilmoitan ja hyväksytän aina ennen, kuin itse työn toteuttamista. Jos työni ylittää aika/hinta-arvioni tai teen itse virheitä, se ei ole sinun ongelmasi. Korjaustyöt teen aina ilmaiseksi.

SALASSAPITO

Säilytän kaikkia asiakkaiteni tietoja, salasanoja ja käyttäjätilejä täysin luottamuksellisesti, enkä missään olosuhteessa luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Noudatan GDPR lakia. Olet oikeutettu vaatimaan minua poistamaan kaikki säilyttämäni tiedot milloin vain.

Yhteystyösopimuksen hyväksyminen ja kaikenlainen yhteistyö kanssasi velvoittaa minua ylläpitämään tietoturvaasi. Kaikenlainen laiminlyönti asian suhteen toimestani on rikosoikeudellinen asia ja urani kannalta katastrofaalinen.

HUOLET JA PALAUTTEET

Tarjoamani palvelun laatu on minulle erittäin tärkeä ja haluan olla tuottava yhteistyökumppani. Ammatillinen menestykseni on täysin asiakkaiteni tyytyväisyydestä kiinni. Jos tuntuu, että näin ei ole, pyydän antamaan palautetta asiasta heti.

Näin pystyn toimimaan ja korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin palveluni laatu ei syystä tai toisesta miellytä, asiakkaani ovat vapaita irtisanomaan minut heti ilman minkäänlaisia komplikaatioita. Työni ja sen laatu puhuu puolestani, enkä harrasta pitkäaikaisia sopimuksia.

En sitouta asiakkaitani määräaikaisiin tai kuukausittaisiin maksuihin. Veloitan vain käytetyt työtunnit tai sovitut pakettihinnat. Asiakkaani ovat minulle aina tapauskohtaisia ja kaikki tarjoamani ratkaisut luodaan kohdennetusti.

MUUT ASIAT

Muista projektiemme aikana aiheutuvista kuluista sovitaan aina erikseen. Tällaisia ovat esimerkiksi palvelintilamaksut, tekniset alustat, lisenssit, uudet päivitystyöt, ylimääräiset/uudet tapaamiset ja konsultointityöt.

Ystävällisin terveisin,
Anter Yasa,
Grafices Tmi.
https://www.sosiaalinen.media
https://www.linkedin.com/in/anter-ya%C5%9Fa-10708185/
+358 40 939 1085
anter.yasa@gmail.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.