8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

SARDN Creative Agency Oy

SARDN Creative Agency Oy

Become the big fish

Yritysilmeet Graafinen suunnittelu Verkkosivut

Y-tunnus: 2960730-8

Kotisivu: www.sardn.fi


Nerot.fi suosittelee

SARDN Creative Agency on yhden miehen mainostoimisto Hämeenlinnasta, joka on erikoistunut vahvojen yritysilmeiden ja brändien luomiseen sekä kehittämiseen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset markkinointiviestinnän palvelut sisältäen yritysilmeiden suunnittelun, graafisen suunnittelun ja verkkosivujen suunnittelun. Brändi ja sen rakentaminen kuuluu organisaatiossa jokaiselle ja sitä ei voi ulkoistaa, mutta SARDN voi auttaa sen visuaalisessa suunnittelussa tehden siitä kilpailijoistasi loistamalla erottuvan.

Brändin rakentaminen on yrityksen kaikkien toimenpiteiden koordinointia siten, että brändi kehittyy kohti tavoitemielikuvaa valitun kohderyhmän mielessä. Brändi on yksittäisen henkilön mielikuva ja se rakentuu kaikesta vastaanottajan saamasta tiedosta, joka liittyy tuotteeseen, palveluun sekä yritykseen sisältäen yrityksen visuaalisuuden. Tämän mielikuvan perusteella asiakas tekee ostopäätöksensä. Sen vuoksi yrityksesi viestien lisäksi myös ulkonäön ja olemuksen tulee olla paras mahdollinen, koska huono ensivaikutelma (epämääräinen visuaalisuus) tai kokemus (ongelmalliset verkkosivut) vaikuttavat heikentävästi yrityksesi brändiin ja myyntiin.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi visuaalisuuden aivan uudelle tasolle? Aloitetaan yhteistyö siis samantien! Kommentoi postausta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@sardn.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

-Samu Rissanen, SARDN Creative Agency


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.