8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kokku

Kokku

Kokku on Helsinkiläinen luova digitoimisto. Luomme toimivia verkkosivustoja, tunnistettavia brändejä ja parempia digitaalisia palveluita.

Web-animaatiot UX/UI-Suunnittelu Verkkokehitys Brändäys Verkkokauppa Visuaalinen suunnittelu Markkinointi Wordpress Sovelluskehitys Logo-suunnittelu

Y-tunnus: 2812961-5

Kotisivu: https://kokku.com


Nerot.fi suosittelee

Olemme luova digitaalinen täyden palvelun kumppani, joka luo todellista mitattavaa tulosta
Teemme verkkosivustojen, digitaalisten palveluiden ja brändien suunnittelua – markkinointia unohtamatta.

Ydinosaamisemme on käyttäjäkokemusten ja -liittymien suunnittelu sekä toteuttaminen. Rakennamme digitaalisia ratkaisuja, jotka ilahduttavat asiakkaitanne ja mahdollistavat kasvun.

Meillä on kokemusta monenlaisista projekteista aina verkkosivuista web-sovelluksiin ja verkkokauppoihin. Kunnolliseen tutkimustyöhön ja strategiaan perustuen, annamme digitaalisille tuotteille kasvot intuitiivisella käyttöliittymällä, informatiivisilla grafiikoilla ja inspiroivilla visuaaleilla jotka seuraavat brändiohjeistuksia.

Rakennamme ilahduttavaa digitaalista designia. Kullanarvoiset ideat ovat hyödyllisiä ja tuottavat arvoa vasta toteutuessaan. Me haluamme auttaa asiakkaitamme jalostamaan näitä ideoita konkretiaksi ja löytämään oman kohderyhmänsä, nappaamaan heistä kiinni sekä konvertoimaan potentiaalisia kauppoja maksimaalisella prosentilla. Prosessimme on holistinen ja ajaa jokaisen asiakkuuden osaamisalueidemme läpi aina strategiasta markkinointiin ja kasvuun.

https://kokku.com/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.