5799 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Petra Lehto

Teen WordPress-sivuja pienyrityksille, tuotan tekstit suomeksi ja englanniksi, valokuvaan.

Y-tunnus:

Kotisivu: https://www.evermedia.fi/


Tekstituotanto
Uutiskirje, nettisivu, asiakaslehti, intranet, some. Puhe, esitelmä, blogipostaus, tiedote, asiakastarina. Olipa tarpeesi, kohderyhmäsi ja kanavasi mikä tahansa, kirjoitan vastaanottajaa puhuttelevaa, relevanttia ja laadukasta sisältöä. Suomeksi ja englanniksi.

Somekanavien perustaminen ja hallinta

Somessa pitäisi olla, mutta ydinbisnes vie kaiken ajan? Ryhdyn mielelläni somekanaviesi päivittäjäksi niin Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä kuin Instagramissa. Räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Valokuvaus
Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, usein kuvitusta tarvitaan täydentämään tai elävöittämään kirjoitettua sisältöä. Meiltä saat ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat kuvat viestiäsi tukemaan.

Podcastit
Podcastien suosio on hurjassa kasvussa – äänikirjojen tapaan niiden parissa on helppo viettää aikaa ja tehdä samalla jotain ihan muuta. Radiotoimittajan kokemuksella ideoin, konseptoin, käsikirjoitan, toteutan ja etsin podcastillesi parhaat jakelukanavat.

WordPress-verkkosivut
Suunnittelen ja rakennan yrityksellesi helposti päivitettävät, hakukoneystävälliset ja responsiiviset verkkosivut suositulle WordPress-alustalle.

Viestintävalmennukset
Tärkeä esiintyminen edessä ja kämmenet hikoavat jo nyt? Puhe olisi pidettävä, mutta ei hajuakaan, mitä ja miten sanoa? Kokeneena kouluttajana ja puheviestinnän asiantuntijana opastan ja valmennan erilaisiin esiintymis- ja vuorovaikutustilanteisiin.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.