8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Develore Oy

Develore Oy

Develore Oy on räätälöityjä sovelluksia erilaisille alustoille tarjoava yritys, joka on myös Microsoft Silver kumppani. Operoimme ketterin menetelmin.

Azure Mobiilisovellukset Käyttöliittymäsuunnittelu Teknologiakonsultointi Ohjelmistoarkkitehtuurit Järjestelmäkehitys Microsoft teknologiat Websovellukset

Y-tunnus: 2142429-1

Kotisivu: https://www.develore.com


Develore on kokenut ohjelmistoyritys, joka toimii ketterin keinoin edelläkävijäin kumppanina. Emme rakentele pilvilinnoja, vaan suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut käyttäjäkeskeisin menetelmin, syvällisellä ammattitaidolla, käsityötä kunnioittaen – pilveen tai ei.

Palvelumuotoilu, käyttäjäkeskeinen suunnittelu
Autamme asiakkaitamme palveluiden tai ohjelmistojen suunnittelussa perehtyen tarkoin liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeisiin - mahdollisuuksiin ja kipupisteisiin.

Käyttöliittymäsuunnittelu ja protoilu
Estetiikka on meillä tärkeä osa käytettävyyttä. Suunnittelun tulokset konkretisoituvat havainnollisissa käyttöliittymämalleissa ja nopeissa testaamiseen sopivissa prototyypeissä.

Web- ja mobiilisovelluskehitys
Suunnittelemamme ja toteuttamamme käyttäjäpään selainsovellukset toimivat käyttäjäystävällisesti niin työpisteellä kuin mobiilissa. Tarvittaessa toteutamme myös natiivit Android- ja iOS -sovellukset erikseen tai yhdellä kertaa.

Ohjelmistoarkkitehtuuri ja teknologiakonsultointi
Autamme suunnittelemaan järjestelmän arkkitehtuurin niin, että jokainen valittu osa on tehtävään sopiva, että jokaisella osalla on selkeä rooli ja vastuut, ja että jokaiselle tehdylle valinnalle löytyy linkki liiketoimintahyötyyn. Avullamme varmistat, että järjestelmäsi arkkitehtuuri tukee liiketoimintaa, eikä toisin päin.

Järjestelmä- ja sovelluskehitys
Avullamme varmistat, että järjestelmä- ja sovelluskehitys noudattaa suunnitelmaa, ja että suunniteltuja rakennuspalikoita käytetään niin kuin niitä on tarkoitus käyttää. Käyttämämme palikat löytyvät Microsoftin ekosysteemistä.

Osaamisaluettamme ovat mm. seuraavat:
* Microsoft Azure
* Office Online / Office 365SharePoint
* ASP.NET ja siihen liittyvät teknologiat
* Kertakirjautumisratkaisut (SSO)
* Windows Presentation Foundation (WPF)
* Windows Communication Foundation (WCF)
* Wordpress-ratkaisut
* Internet of Things (IoT) -ratkaisut


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.