8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Xpedition Productions ⭐⭐⭐⭐⭐

Xpedition Productions  ⭐⭐⭐⭐⭐

Digimarkkinoinnin asiantuntija - hakukoneoptimointi, Google-mainonta, WordPress verkkosivut, sosiaalinen media, sisältö (copywriting), email-mainonta

Google Partners (Google mainonta) hakukoneoptimointi wordpress yrityksen verkkosivut sähköpostimainonta mailchimp Google G Suite Hubspot SEO logosuunnittelu

Y-tunnus: 1779343-0

Kotisivu: https://xpedition.fi


Nerot.fi suosittelee

Tervehdys! Nimeni on Ville Ekman, ja olen digimainonnan tekijä.

Autan yrityksiä hyödyntämään digitalisaation jatkuvasti kehittyvät työkalut fiksusti ja nopeasti. Olen kerännyt ammatillisen kokemukseni ja taitoni suurimmaksi työskentelemällä kansainväliselle teknologiayritykselle sekä pienemmille suomalaisille yrityksille mainonnan, asuntomarkkinoiden sekä sähköpyöräilyn parissa. Kokemusta on karttunut teknisen tukipalvelun, myynnin kuin markkinoinninkin parissa lähes 20 vuoden ajan.

Työskentely suuressa, globaalissa yrityksessä, ensin Suomen toimistossa ja myöhemmin kansainvälisessä tiimissä, antoi erinomaisen näkymän niihin haasteisiin joita perinteiset yritykset kohtaavat digitalisaation myötä. Tänä päivänä myyntiä eivät tee vain myyjät, vaan myynti, markkinointi ja tekninen tuki yhdessä. Sama koskee myös markkinointia ja teknistä tukea - koko yrityksen täytyy osallistua ja kaikkien osa-alueiden tulee toimia saumattomasti yhdessä jotta kilpailukyky säilytetään.

Jos haluat keskustella mahdollisesta yhteistyöstä tai haluaisit palkata minut projektiin, ole yhteydessä ja jutellaan lisää!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.