4371 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ville Ekman / Xpedition Productions

Ville Ekman / Xpedition Productions

Digimarkkinoinnin asiantuntija - hakukoneoptimointi, Google-mainonta, WordPress verkkosivut, sosiaalinen media, sisältö (copywriting), email-mainonta

Google Partners (Google mainonta) hakukoneoptimointi wordpress yrityksen verkkosivut sähköpostimainonta mailchimp Google G Suite Hubspot SEO logosuunnittelu

Y-tunnus: 1779343-0

Kotisivu: www.xpedition.fi


Tervehdys! Nimeni on Ville Ekman, ja olen digimainonnan tekijä.

Autan yrityksiä hyödyntämään digitalisaation jatkuvasti kehittyvät työkalut fiksusti ja nopeasti. Olen kerännyt ammatillisen kokemukseni ja taitoni suurimmaksi työskentelemällä kansainväliselle teknologiayritykselle sekä pienemmille suomalaisille yrityksille mainonnan, asuntomarkkinoiden sekä sähköpyöräilyn parissa. Kokemusta on karttunut teknisen tukipalvelun, myynnin kuin markkinoinninkin parissa lähes 20 vuoden ajan.

Työskentely suuressa, globaalissa yrityksessä, ensin Suomen toimistossa ja myöhemmin kansainvälisessä tiimissä, antoi erinomaisen näkymän niihin haasteisiin joita perinteiset yritykset kohtaavat digitalisaation myötä. Tänä päivänä myyntiä eivät tee vain myyjät, vaan myynti, markkinointi ja tekninen tuki yhdessä. Sama koskee myös markkinointia ja teknistä tukea - koko yrityksen täytyy osallistua ja kaikkien osa-alueiden tulee toimia saumattomasti yhdessä jotta kilpailukyky säilytetään.

Jos haluat keskustella mahdollisesta yhteistyöstä tai haluaisit palkata minut projektiin, ole yhteydessä ja jutellaan lisää!


Referenssikuvat

 • Azavac Electric Bikes - yrityksen verkkosivut

  Azavac Electric Bikes - yrityksen verkkosivut

  Toteutin suomalaiselle sähköpyöräyritykselle verkkosivut, yritys- ja tuotevideot sekä muun digitaalisen markkinoinnin.

 • Helsingin Huoneistorinki Oy - yrityksen verkkosivut

  Helsingin Huoneistorinki Oy - yrityksen verkkosivut

  Toteutin yritykselle ensimmäiset verkkosivut jo 2007, ja sen jälkeen sivuja on uudistettu säännöllisesti. Painotus on todella yksinkertaisessa rakenteessa ja hakukoneoptimoinnissa. Sivusto sijoittuukin tärkeimmillä hakusanoillaan Googlen hakutulosten ykkössivulle.

 • Xpedition Productions - Yrityksen verkkosivut

  Xpedition Productions - Yrityksen verkkosivut

 • Sähköpostimainonta - Black Box Network Services

  Sähköpostimainonta - Black Box Network Services

  Suunnittelin ja toteutin Black Boxille yli 300 sähköpostikampanjaa vuosina 2007-2015Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.