8215 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Camp Norte

Camp Norte

Markkinointiviestinnän suunnittelua, graafista tuotantoa ja monipuolista sisällöntuotantoa eri kanaviin

graafinen suunnittelu graafinen tuotanto markkinointiviestintä sisällöntuotanto viestintä markkinointi

Y-tunnus: 2665907-3

Kotisivu: www.campnorte.com


Ilman suunnitelmallisuutta, ei ole myöskään tuloksia. Camp Norte on tammikuussa 2015 perustettu markkinointiviestinnän tuotantotoimisto. Ydinosaamiseemme kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelu, graafinen tuotanto ja monipuoliset sisällöntuotannot eri kanaviin.
Houkuta ja koukuta somekampanjoilla ja jalat alta vievällä visulla!

Suunnittelemme ja tuotamme visuaaliset materiaalit läpi eri medioiden. Myymälämainonnalla voidaan tehokkaasti vaikuttaa erityisesti kuluttajien heräteostoksiin kaupassa. Suunnittelemme esimerkiksi erilaiset display-ratkaisut, hyllynpäädyt, vipat, tarrat ja muut myyntipiste- ja messuosastomateriaalit. 3D-havainnekuvat ovat ennakkomarkkinointia parhaimmillaan. Yksityiskohdat saadaan herätettyä henkiin esimerkiksi animaatiovideon muodossa. Vangitsemme tunnelman ja tuotamme myös yrityksellenne video- ja kuvatuotannon niin mainos- kuin somemateriaaleihin.
Tehokas viestintä vaatii jatkuvasti päivittyvää ja reagoivaa sisältöä sekä tarinallistamisen keinoin toteutettu viestintä puree.

Oli kyseessä pienempi tai kokonaisvaltaisempi projekti, ideoimme täysin uutta tai kirkastamme brändimielikuvaa ja kärkiviestejä kohti määränpäätä.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.