3589 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

2Way Design

2Way Design

2Way Design on Lahtelainen mainostoimisto, jonka peruspalveluihin sisältyvät verkkosivut ja verkkokaupat, virtuaalitodellisuus ja 3D -animaatiot.

Verkkosivut ja -kaupat virtuaalitodellisuus ohjelmistokehittäminen lisätty todellisuus 3D-animaatiot 3D-mallinnus verkkomainonta

Y-tunnus: 2910280-1

Kotisivu: www.2way.fi


2Way Design on Lahtelainen mainostoimisto, jonka peruspalveluihin sisältyvät verkkosivut ja verkkokaupat, virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus, 2D ja 3D -animaatiot, sekä mallinnukset.

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoinnin strategisen ja luovan suunnittelun lisäksi esimerkiksi verkkomainonnan ratkaisut, mobiilisovellukset, sekä ohjelmistokehittämisen.

Asiakkaidemme kanssa pyrimme käyttämään kokonaan tai osittain tuloksiin perustuvia laskutusmalleja. Riskien jakamisen ideana on parantaa palvelualojen yritysten mahdollisuuksia investoida laadukkaaseen markkinoinnin määrään, sekä laatuun.

Hinnoittelumme perustuu toimeksiannon vaatimaan ajankäyttöön, vaikeuteen, vastuullisuuteen ja kiireellisyyteen. Hinnoittelemme toimenpiteet yleensä toimeksiannon vaatiman ajankäytön mukaan, mutta erikseen sovittaessa annamme toimeksiannosta etukäteen kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kaikki hinnoittelumme perustuu aina julkiseen hinnoitteluun, jota ohjaa markkinatilanne. Seuraamme automatisoidusti markkinatilannetta.

Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka haluavat kasvattaa myyntiä ja lisätä tuottavuutta markkinointiviestinnän keinoin. Suurin osa töistä on luottamuksellisia. Verkkosivuillamme on kuitenkin muutamia poimintoja: https://2way.fi/caset/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.