5814 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointitoimisto Pitkospuu Productions

Markkinointitoimisto Pitkospuu Productions

Edistämme teidän, yrittäjien markkinointia: Autamme somen, nettisivujen ja muun markkinoinnnin kanssa. Kasvatetaan liikevaihtoanne yhdessä!

Sosiaalinen media Digimarkkinointi Facebook Instagram Nettisivut Google hakusanamainonta Hakukoneoptimointi Valokuvaus Videokuvaus Sisällöntuotanto

Y-tunnus: 2283431-3

Kotisivu: https://pitkospuu.fi/mita-on-videotuotanto/


Mitä markkinointitoimisto Pitkospuu Productions tekee?

Edistämme teidän, yrittäjien sosiaalisen median markkinointia. Tuotamme sisältöä teidän sosiaalisten median kanaviin, koulutetaan teidät järjestelmien käyttöön sekä oikeanlaisen sisällön tuottamiseen. Tarkoituksena on kasvattaa liikevaihtoanne yhdessä!

Saat markkinointimateriaaleja tehokkaaseen mainontaan erityisesti somemarkkinointia ajatellen, ja konsultoinnin avulla saat uusia ajatuksia sekä työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen – näyttää, kuulostaa ja tuntuu hyvältä!

Sosiaalisen median kuratointipalvelun avulla teillä on nyt mahdollisuus jättää sosiaalisen median kanava osaaviin käsiimme – säästäen aikaa ja vaivaa.

Alkoiko kiinnostaa? Ota yhteyttä!

Meistä lyhyesti: Pitkospuu Productions on markkinointitoimisto, jonka päätoimialana on kuvaustoiminta. Meidän kotipaikkakunta on Liperi ja toimialueena Itä-Suomi. Olemme aloittaneet liiketoiminnan vuonna 2018. Meillä on vankka kokemus ja koulutus media-alalta!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.