8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ukko.fi

Ukko.fi

Hei. Olen ammatiltani graafinen sunnittelija ja kokki. Teen tällä hetkellä sivutoimena graafista suunnittelua, joka on intohimoni.

Logot taitot printit kuvitus nettisivut käyntikortit yritysilmeet kuvankäsittely pakkaussuunnittelu digitaaliset muotokuvat

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu:


Olen käynyt media-assistentin ja medianomin koulutuksen. Välillä tehnyt vähän muutakin, mutta aina palaan rakkaan ammattini pariin. Maailman kaunistaminen on tehtäväni, vaikka käyntikortti kerrallaan, jossa tyylikäs design ilahduttaa katsojaansa. En pidä mitään toimeksiantoja vähäpätöisinä, vaan annan aina kaikkeni työstä riippumatta. Eritoten nautin logosuunnittelusta, yritysilmeiden suunnittelusta ja painotuotteiden suunnittelusta. Kuvituksia teen myös mielelläni. Harrastan kuvataiteita ja teen kokin töitä. Visuaalisuus on vahvuuteni ja pidän työstä, jossa pääsen hyödyntämään sitä. Mietin aina miten jonkin voisi tehdä paremmin. Suunnittelussani tärkeää on kohderyhmän huomioiminen, viestin selkeys, tyylikkyys ja käytettävyys. Vapaa-ajalla liikun luonnossa koirani kanssa ja maalaan.


Ota yhteyttä!

heinijsaari@gmail.com


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.