8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Henna Pohjola

Henna Pohjola

Hei! Toteutan visuaalista suunnittelua yritysilmeistä tapahtumiin sekä painettuihin ja digitaalisiin medioihin – pieniin ja suurin tarpeisiin.

Y-tunnus: 1875482-0

Kotisivu: http://www.hennapohjola.fi/


Nerot.fi suosittelee

SUUNNITTELUTYÖTÄ SYDÄMELLÄ
Tavoitteenani on antaa kohtuuhintaista, yksilöllistä ja laadukasta suunnittelupalvelua yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Työskentelen erityisesti yksinyrittäjien, pienten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Pystyn tarjoamaan mainostoimistojen palvelut huomattavasti huokeammalla hinnalla.

ULKOASUN SUUNNITTELU
Ulkoasun suunnittelu ei ole pikkujuttu. Yrityksen myönteinen, kiinnostava ja uskottava visuaalinen imago toimii käyntikorttinasi. Ulkoasu herättää aina tunteita ja mielikuvia, ja siksi on tärkeää, että sen suunnittelussa lähdetään liikkeelle perusasioista eli siitä, millainen yrityksesi haluaa olla ja miten yrityksesi haluaa viestiä. Visuaalinen suunnitelma tehdään yhdistämällä yrityksen arvot ja tavoitteet – se toimii suunnittelutyön punaisena lankana, jonka avulla toteutamme juuri sinun yrityksellesi oikeanlaiset graafiset sovellukset selkeäksi ja yhtenäiseksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi, jolla erotut eduksesi.

Visuaalisen ulkoasun merkitys on ratkaiseva. Suunnittelen sinulle logon ja värimaailman, ja valitsen sopivan kirjainlajin edustamaan ilmettäsi. Tarjoan paino- ja mainosmateriaalien suunnittelua: käyntikortit, kansiot, mainokset, flyerit, esitteet, bannerit, roll-upit, teippaukset, hinnastot, julisteet, menukortit, messuteltat ja muut painotuotteet. 

ETSITKÖ NETTISIVUJEN SUUNNITTELIJAA?
Nettisivut ovat tärkeä osa yrityksen imagoa, sillä usein ne ovat ensikosketus koko yritykseen. Siksi niiden ulkoasulla ja sisällöllä on merkitystä. Toimivat ja selkeät, yrityksesi näköiset nettisivut ovat tärkein käyntikorttisi.

Suunnittelen sinulle ja yrityksellesi tyylikkäät ja laadukkaat nettisivut yhdessä sovitun strategian mukaisesti ja liiketoimintasi vaatimuksia kuunnellen. Selkeä ja johdonmukainen rakenne takaa parhaan käyttäjäkokemuksen ja tehokkaan hakukonenäkyvyyden. Nettisivusi toteutetaan helppokäyttöiseen WordPress-julkaisujärjestelmään. Tällöin voit helposti lisätä sivuille uuden uutisen tai päivittää teksti- ja kuvasisältöä. Responsiiviset nettisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla.

KUVITUSPALVELUT
Joskus kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa – kuva tai kuvat täydentävät parhaimmillaan viestiä. Minulta saat kuvituksen pieneen painotuotteeseen tai jopa koko seinän peittävään. Toteutan monenlaista kuvitustyötä: www-sivujen kuvitus, satukirja-, artikkeli-, esite-, logo-, mainos-, kortti- tai esitekuvitus jne.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.