8228 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digiassistentti.fi

Digiassistentti.fi

Tunnemme pienten sekä keskisuurten yritysten netti- ja somedigin kuin omat taskumme.

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus Markkinoinnin automatisointi Palvelintilat ja ylläpito Verkkokaupat sekä maksuväylä Hakukone- ja someoptimointi Analytiikka Chatit verkkosivuille Google Adwords Sisällöntuotanto sekä graafinen suunnittelu Some-kampanjat

Y-tunnus: 2702180-5

Kotisivu: www.digiassistentti.fi/digiassistentti


Ratkaisemme pienyritysten digihaasteet.

Taklaamme yrityksenne päivittäiset digimurheet, ohjaamme läpi kehitysviidakosta ja pidämme rattaat pyörimässä lähtötilanteesta riippumatta.

Keskittykää olennaiseen ja ulkoistakaa yrityksenne netti- ja sometehtävät Digiassistentille. Hyppäämme mukaan liikkuvaan junaan tai rakennamme tarvittaessa kaiken vaikka alusta asti. Suunnittelemme ja toteutamme sivustosi, automatisoimme markkinointisi, hoidamme palvelimet, tunnukset ja rekisteröinnit, rakennamme verkkokaupat ja maksuväylät, tuotamme sisältöä ja suunnittelemme logosi.

Optimoimme yrityksellesi sopivimman tavan tavoittaa näkyvyyttää sometiliesi kautta. Teemme somesta yrityksenne näköisen ja varmistamme että julkaisut, kuvat ja videot toimivat sekä näyttävät hyvältä (SMO). Tuotamme puolestanne houkuttelevia julkaisuja jotka ohjaavat oikean kohderyhmän kävijöitä yrityksenne kanaville. Paljastamme some-markkinoinnin salat ja ylläpidämme kanavat puolestanne sekä neuvomme miten kommunikoit itse asiakkaidenne kanssa sosiaalisessa mediassa. Teemme kaiken yhdessä, kädestäpitäen ja määrätietoisesti.

Optimoimme verkkosivut sekä verkkokaupat näkymään hakukoneissa (SEO). Automatisoimme sähköpostimarkkinoinnin työkaluilla kuten Freshsales CRM, Mailchimp ja Active Campaign sekä suunnittelemme yhdessä toimivan markkinointistrategian ja kohdeyleisön. Luomme Google Adwords ja Facebook-kampanjoita sekä raportoimme tulokset ymmärrettävässä muodossa. Toteutamme seurantaa ja mittaamme tehokkuutta esimerkiksi Google Analyticsillä sekä Facebook Pixelillä. Opastamme lisäksi miten hyödynnät analytiikan tuloksia liiketoiminnan kehittämisessä.

Hinta
Kaikki tekniset työt: 65€ / tunti + ALV 24%

Etänä ja läsnä
Digiassistentti.fi auttaa juuri sillä tavalla miten haluat, tarvitset ja juuri niin paljon kuin haluat. Työskentelemme etänä, mikäli työtehtävät sen mahdollistavat tai tulemme paikan päälle. Työmme on usein näiden kahden yhdistelemistä, asiakkaanamme sinä päätät. Olemme erittäin lähestyttävä sekä asiakasystävällinen assistenttipalvelu ja työmme laatu puhuu puolestaan. Emme sitouta asiakkaitamme määräaikaisiin tai kuukausittaisiin maksuihin ja jos palvelumme laatu ei syystä tai toisesta miellytä, voitte irtisanoa meidät heti. Kaikki työt arvioidaan ja hyväksytetään ensin ja työt pyritään toteuttamaan sovitun aika-arvion sisällä. Odottamattomista ja ennalta-arvaamattomista töistä ilmoitetaan ja hyväksytetään aina ennen työn toteuttamista.

Tuntikirjaukset ja raportointi
Kirjaamme työn tehtäväkuvauksineen 15 minuutin tarkkuudella. Laskutuksemme perustuu näihin kirjauksiin. Laskutusvälimme on yksi kuukausi, ellei toisin sovita. Jos sinulla on erityistoiveita niin pyydämme kertomaan, jotta voimme ottaa nämä huomioon. Toimitamme asiakkaillemme näkymät projekti- ja tuntiseurantaan, mistä voitte tarkkailla työhön käytettyä aikaa vaikka päivittäin! Raportti tulee aina laskun mukana.

Huolet ja palautteet
Tarjoamamme palvelun laatu on meille tärkeää ja haluamme olla luotettavin yhteistyökumppani. Jos tuntuu että näin ei ole, pyydämme antamaan palautetta asiasta. Näin pystymme toimimaan ja korjaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Muut asiat
Muista projektiemme aikana aiheutuvista kuluista sovitaan aina erikseen. Tällaisia ovat esimerkiksi palvelintilamaksut, tekniset alustat ja lisenssit. Päivitystyöt ja muut erilliset jatkuvat tapahtumat laskutetaan erikseen tarpeen mukaan.

Pyydä ilmainen 30 minuutin Digisparrauskeskustelu.
Kerromme selkeät pointit ja kehittämisideat; mikä on tilanteesi ja miten saat asiat rullaamaan oikealla tavalla. Kuuntelemme digimurheesi ja annamme selkeät vinkit digiliiketoimintasi kehittämiseen.

Olettehan yhteydessä!

Ystävällisin terveisin,
Anter Yasa, Customer Success Manager
+358 40 939 1085
anter@digiassistentti.fi
www.digiassistentti.fi

Digiassistentti.fi
Fredrikinkatu 61 a 6. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2702180-5
Info@Digiassistentti.fi

Mikäli tulet käymään toimistollamme, sovi tapaaminen aina ensin etukäteen!
Puhelumme tallennetaan asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.


Referenssikuvat

 • https://www.bonfire.fi/

  https://www.bonfire.fi/

 • http://www.meidanhaat.fi/

  http://www.meidanhaat.fi/

 • http://www.motorwise.fi/

  http://www.motorwise.fi/

 • https://freelancegraafikot.fi/

  https://freelancegraafikot.fi/

 • https://bodybyamanda.net/

  https://bodybyamanda.net/

 • http://www.jenninvastalaukka.fi/

  http://www.jenninvastalaukka.fi/

 • www.talkoot100.com

  www.talkoot100.com

 • https://vip.projecttop.com/

  https://vip.projecttop.com/

 • www.politika.fi

  www.politika.fi

 • http://solarhealth.fi/

  http://solarhealth.fi/

 • http://aromikekkerit.fi/

  http://aromikekkerit.fi/

 • https://insinooritoimistohimberg.fi/

  https://insinooritoimistohimberg.fi/

 • www.himbergoy.fi

  www.himbergoy.fi

 • http://unitmedia.fi/

  http://unitmedia.fi/

 • www.amyalbrecht.fi

  www.amyalbrecht.fi

 • www.alku.fi

  www.alku.fi

 • http://www.vareensaatio.fi/

  http://www.vareensaatio.fi/Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.