5916 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Henri Savilampi

Henri Savilampi

Olen 25-vuotias yliopisto-opiskelija, jolla on taustaa verkkosivustojen kanssa puuhailusta harrastusmielessä jo 10-vuotiaasta asti.

Käännökset ENG-FIN Käännökset FIN-ENG Web design Sosiaalinen media Verkkokauppa Verkkosivusto Wordpress Magento Woocommerce

Y-tunnus: 2864100-2

Kotisivu:


Tervehdys!

Olen 25-vuotias yliopisto-opiskelija, jolla on taustaa verkkosivustojen kanssa puuhailusta harrastusmielessä jo 10-vuotiaasta asti. Viime vuosina olen tehnyt verkkosivustoja myös sivutoimisesti työkseni.

Osaamisalaani ovat erityisesti:
- Wordpress-pohjaiset toteutukset
- Responsiiviset ulkoasut
- Verkkokauppojen perustaminen ja toteuttaminen

Hintani verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämiseen ovat edulliset, ja ne riippuvat aina siitä, millaisia ominaisuuksia asiakas sivustoltaan tai kaupaltaan toivoo. Pienten yritysten simppeleiden sivustojen ja verkkokauppojen ei tarvitse olla mahdottoman kalliita. Toteutan kaikki työni aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Keskustelen mielelläni sähköpostitse tai puhelimitse jo tarjousvaiheessa siitä, millaisia toiveita asiakkaalla on työn suhteen, jotta lopputulos on mieluinen ja käytännöllinen.

Sivustojeni pohjana on tyypillisesti Wordpress-julkaisujärjestelmä, mutta käytän myös muita julkaisujärjestelmiä, jos asiakas niin toivoo. Olen kehittänyt sivustoja myös Textpattern-, Drupal- ja Joomla-järjestelmille. Verkkokaupat toteutan pääsääntöisesti asiakkaan tarpeista riippuen joko Wordpressiin liitettävällä Woocommercella, joka sopii erinomaisesti pienemmille kaupoille Wordpress-sivuston tai -blogin yhteiteen, tai Magentolla, joka puolestaan on hyvä vaihtoehto joustavampia ratkaisuja vaativien yritysten tarpeisiin.

Jos yrityksesi tarvitsee uutta verkkosivustoa tai -kauppaa tai vanhan päivitystä nykypäivän tasalle, olen mielelläni yrityksenne kumppani tässä projektissa!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.