5909 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Lafia Oy mainostoimisto

Lafia Oy mainostoimisto

Yhdistämme analyyttisen työtavan, maalaisjärjen ja tavoitehakuisen luovuuden. Puhumme tuloksista, koska rakastamme niitä!

Logot ja liikemerkit Verkkosivustot Mainonnan suunnittelu Digitaalinen markkinointi Lehti-ilmoitukset Sähköpostimarkkinointi Sosiaalinen media Visuaaliset ilmeet Yrityspresentaatiot Suoramarkkinointi

Y-tunnus: 2171906-5

Kotisivu: www.lafia.fi


Lafia Oy on helsinkiläinen täyden palvelun mainostoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa mainontaa, viestintää ja markkinointia eri kanaviin ja medioihin. Yhdistämme luovat ideat ja koetun markkinointiosaamisen toimenpiteiksi, jotka tuovat tuloksia asiakkaillemme.

Toimintatapamme on läpinäkyvä ja kustannustehokas:
- Annamme projekteista aina kiinteän tarjouksen, ei hinnoitteluriskiä asiakkaalle
- Sovimme yhdessä ja ennakolta mitattavat asiat
- Teemme yksityiskohtaisen aikataulun ja projektisuunnitelman, johon sitoudumme puolin ja toisin
- Pysymme sovitussa kustannusraamissa, mukaan lukien mahdolliset alihankinnat ja mediakulut
- Projektin jälkeen pidämme palautepalaverin, jossa kirjataan ylös kehityskohteet ja parhaat opit

MAINONNAN SUUNNITTELU
Suunnittelemme mainonnan konseptit, luovat ideat, kampanjat ja yksittäiset ilmoitukset, radiomainokset, ulkomainokset jne. eri kanaviin.

VIESTINNÄN SUUNNITTELU
Kun mainonta on väärä keino, ota viestintä avuksi. Suunnittelemme monipuolisesti mm. vaikuttajaviestintää, sisäistä viestintää, asiakastyytyväisyysmittauksia verkossa ja ennakkotestauksia. Yhtenä palveluna myös asiakaslupaus-prosessit.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI
Tekijöillämme on pitkä ja monipuolinen kokemus digitaalisesta markkinoinnista. AdWords, FB, sähköpostimarkkinointi, bannerit, AdSense jne.

VERKKOSIVUSTOT
Olemme tehneet kymmeniä verkkosivustoja, joten voit huoletta jättää pienen tai suuren verkkoprojektin vastuullemme. Tuotamme sivuston alusta loppuun eli suunnittelemme visuaalisen ilmeen, sisältökonseptin, käyttöliittymän, tuotamme tarvittavat tekstit ja kuvat sekä lopuksi koodaamme sivuston responsiiviseksi, jolloin se toimii myös älypuhelimissa ja tableteissa.

SOSIAALINEN MEDIA
Facebook ja Instagram ovat kustannustehokkaita mainosalustoja, joissa viestiä voi kohdistaa, testata ja mitata. Tuotamme somekampanjat, jotka tuottavat muutakin kuin tykkäyksiä.

VISUAALISET ILMEET
Vastaako yritysilmeesi todellisuutta vai viestiikö se eilisestä? Toteutamme ilmeen uudistuksia, jotka pienimmillään ovat liikemerkin/logon uudistuksia ja laajimmillaan suuria kokonaisuuksia, joissa on huomioitu kaikki visuaalisen viestinnän osa-alueet pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

YRITYSPRESENTAATIOT
Löysällä kädellä kasattu PowerPoint tai muu yrityspresentaatio on loukkaus vastaanottajaa kohtaan. Suunnittelemme ja koostamme lyhyessäkin ajassa kunnon ”presikset”, joista voi olla ylpeä.

MYYNNIN TUKIMATERIAALIT
POS-materiaalit: julisteet, tarrat, lipukkeet, arvontalaatikot ja sata muuta elementtiä – onnistuu.

DATAVISUALISOINTI
Monimutkaisen asian muokkaaminen oivaltavaksi datavisualisoinniksi tai kiteytetyksi infografiikaksi houkuttelee lukijaa tiedon äärelle ja ennen kaikkea varmistaa tiedon perillemenon. Teemme datavisualisointeja mm. nettisivustoille, yrityspresentaatioihin, sosiaaliseen mediaan, asiakaslehtiin ja ilmoituksiin.

SUORAMARKKINOINTI
”Suora” elää vahvaa nousukautta, vaikka moni muuta väittäisi. Mietitty kohderyhmä + kunnon osoitteisto + hyvä tarjous/promootio + huolellinen toteutus = tuloksia!

ESITTEET JA ASIAKASLEHDET
Tarvitsetko laadukkaan yritysesitteen, informatiivisen tuote/palvelu-esitteen tai innostavan asiakaslehden? Nämä ovat leipälajejamme. Pyydä tarjous!

TEKSTISUUNNITTELU
Kun sinulla on sanottavaa, mutta aika ei riitä kirjoittamiseen tai sanat ovat kadoksissa, käänny puoleemme. Tuotamme tekstit mm. nettisivustoille, blogeihin, asiakaslehtiin ja esitteisiin.

TARINAT
Kaipaako brändisi tarinaa, joka koskettaa ja vaikuttaa – ja perustuu tosiasioihin, jotka kannattaa vahvuuksina nostaa esiin.

TUOTTEISTUS
Tuotteistus on palveluiden tai fyysisten tuotteiden paketointia vakio-osista. Ideana on monistaa tarjontaa, minimoida tuotannon kulut ja tehdä ostaminen asiakkaalle vaivattomaksi. Autamme tuotteistamaan omalla workshop-mallillamme, jossa selvitetään asiakkaan tarpeet, ostopäätökseen vaikuttavat asiat, uhat ja mahdollisuudet, pääviestit jne.

KONSEPTOINTI
Konseptointi on idean kehittämistä valmiiksi tuotteeksi tai palveluksi, vaikka varsinaista tuotetta/palvelua ei vielä ole olemassa. Konseptoinnissa huomioidaan lähtötiedot, tuotanto, päävaiheet ja rakenne sekä määritellään käyttäjien tarpeet. Tämän jälkeen konsepti voidaan testata ja tehdä päätös jatkokehittämisestä ja/tai siirtämisestä tuotantoon. Autamme erityisesti palvelukonseptien kehittämisessä.

PROJEKTINJOHTO-PALVELUT
Hoidamme kokemuksella, jämäkällä otteella ja tarkalla dokumentoinnilla erilaiset ulkoistetut projektit maaliin asti, sovitussa aikataulussa, tilaajan etuja valvoen.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.