8177 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

HelpperIT.com

HelpperIT.com

Tarvitsetko ammattimaista apua IT-ongelmissa? Oli kysessä sitten markkoinointiin liittyvät kysymykset tai verkkosivujen rakentaminen.

Verkkosivut Hosting Visuaalinen ilme Digitaalinen markkinointi Sisällöntuotanto IT -tuki

Y-tunnus: 2838866-8

Kotisivu: www.helpperit.com


HelpperIT.com on kahden helsinkiläisen nuorukaisen perustama IT-yritys. Idea omasta yrityksestä lähti, kun tajusimme laskevan trendin asiakaspalvelun laadussa. Halusimme heijastaa oman luonteemme yrityksemme toiminnassa sekä arvoissa. Me välitämme. Tärkein tuotteemme on asiakaspalvelu ja kyky ymmärtää asiakkaiden tarpeita. Toteutamme laadukasta asiakaspalvelua verkkosivujen, markkinoinnin, visuaalisen suunnittelun sekä IT-tuen muodossa.

Meille ykkösasia on tyytyväinen asiakas. Eikä tämä ole tyhjä lupaus, vaan haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä henkilökohtaisessa, vuorovaikutuksellisessa asiakaspalvelussa. Suosittelemme kokeilemaan.

Me Helpperillä haluamme tarjota asiakkaille avun jo ennen kuin ongelmia ehtii syntymään, sekä olemme langan päässä kun tarvitset meiltä neuvoja. Autamme sinua tehostamaan liiketoimintaasi, löytämään uusia keinoja tehdä bisnestä ja teemme arjestasi sujuvampaa.

Tavoitteenamme ovat 100% tyytyväiset asiakkaat, rento ja auttava ilmapiiri, sekä nopea apu arjen ongelmatilanteissa. Me välitämme.

Asiakaspalvelua suurella sydämellä,

Joni & Rasmus


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.