8207 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Hyptic Team

Hyptic Team

Hyptic Team on joustava ja dynaaminen pienyritys, jolle asiakkaiden tyytyväisyys on ykkösasia nyt, aina ja iankaikkisesti, aamen.

Graafinen suunnittelu Valokuvaukset Pelisuunnittelu Kuvitukset (tiettyyn rajaan saakka) Tuotesuunnittelu Sisällöntuottaminen

Y-tunnus: 1646725-4

Kotisivu: www.hyptic.net


Hyptic Teamin graafinen tuotanto on monipuolista ja yllättävän edullista. Olen tykännyt piirtämisestä pienestä pitäen ja tietokoneella tehtävät graafiset työt astuivat kuvaan jo 2004. Olen itseoppinut graafikko ja pelisuunnittelija, sekä valokuvauksen ammattilainen. Olen tehnyt logoja, esitteitä, käyntikortteja, tuotteiden ulkoasuja, tuotekuvauksia, urheilujoukkuekuvauksia sekä jonkin verran kuvituksia. Pelisuunnitteluosaamiseni koskee perinteisiä, moderneja lautapelejä ja on Suomen tasolla varsin kovaa luokkaa. Pelisuunnitteluosaamiseni on rakentunut viimeisen 15 vuoden aikana, joten näkemystä ja kokemusta löytyy reilusti. Myös monenlaiset kirjoitustyöt onnistuvat minulta luontevasti ja hyvin pitkälle virheettömästi. Kaiken tämän pohja on luovuudessa, jota minulta löytyy monien tuntemieni ihmisten mielestä enemmän kuin tarpeeksi.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.