8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Govus Oy

Govus Oy

Markkinointia ja mainontaa omalla reseptillä.

Graafinen suunnittelu Nettisivut Markkinointi Some Audio Logot Mainokset

Y-tunnus: 28566196

Kotisivu: www.govus.fi


Nerot.fi suosittelee

VERKKOSIVUT JA SOME

Suunnittelemme ja toteutamme nätit, nopeat ja responsiiviset verkkosivut tarpeidesi mukaan. Halutessasi saat sivut ns. ”avaimet käteen” -palveluna, palvelintilaa ja domainosoitetta myöten. Meiltä onnistuu myös yrityksesi sosiaalisen median tilien ja sisällön luominen sekä ylläpito. Kysy myös kuukausimaksullisesta hinnoittelustamme.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Logot, yritysilmeet, digitaalisten materiaalien suunnittelu – meiltä löytyy ratkaisut erikoisempiinkin tarpeisiin, valmiin vision pohjalta tai täysin puhtaalta pöydältä. Suunnittelun jälkeen valmiit tuotteet saat meidän kauttamme asennettuna tai toimitettuna, mutta voit halutessasi toki huolehtia toteutuksesta myös itse.

PRINTTIMATERIAALIT

Käyntikortit, julisteet, flyerit, messumateriaalit, bannerit tai jopa kirjasi taitto. Meidän kauttamme saat kaikenkokoisten printtimateriaalien suunnittelun sekä projektin saattamisen fyysiseksi tuotteeksi laadukkaalla otteella.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Etenkin nettisivuprojektien yhteydessä tulee yhtenään kuvailtua muun muassa kuvituskuvia asiakkaan käytännön työnteosta, henkilöstöstä, liiketiloista ja kalustosta, tuotekuvia unohtamatta. Niin valo- kuin videokuvauskin hoituu maalta, vesiltä ja ilmasta.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.