8065 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Jo Designs

Jo Designs

Freelancer web designer. Toteutan nettisivustoja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Teen myös olemassa olevien sivustojen päivityksiä.

www-sivut front end koodaus verkkokauppa some nettisivut saavutettavuus saavutettavuusvaatimukset sosiaalinen media facebook

Y-tunnus: 2485076-3

Kotisivu: http://jo-designs.net


Nerot.fi suosittelee

Tarvitsetko nettisivut yrityksellesi, harrastusporukalle, blogin tai yksinkertaisen käyntikortti-sivuston? Voin myös päivittää ja muuttaa olemassa olevat nettisivut WordPress-pohjaiseksi, mikä tekee sivujen ylläpidon ja muokkaamisen helpoksi, sinun ei tarvitse opetella mitään koodausta sivuston ylläpitämiseksi. Saavutettavuusvaatimukset otetaan myös huomioon ja sivut ovat käytettävissä niin tietokoneella kuin mobiilisti.

Teen myös front end koodausta ja autan sosiaalisen median profiilien (Facebook, Instagram, Twitter) kanssa alkuun, tarvittaessa autan myös isommissa tai pienemmissä päivityksissä.
Laskutus Ukko.fi kautta

Also available in English.
I do web design, front end coding, restyling or reinventing your website or just simply converting it to WordPress for easier maintaining. Keywords are usability, thinking outside the box, user friendly (website accessibility) and SEO. I will also connect your site with Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest and other social media sites of today.
Billing will be done via ukko.fi site.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.