6907 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Henna Eklund | Sisältöjä Hennaksi

Henna Eklund | Sisältöjä Hennaksi

Olen kirjoittaja, copywriter sekä ideanikkari. Minulla on graafista silmää sekä teknistä taitoa. "Olen sun punakynäpaholainen."

Kirjoittaminen Copywriting Markkinointi Sisällöntuottaminen Sosiaalinen media Inbound UX

Y-tunnus: 2862663-8

Kotisivu: https://www.hennaksi.fi


Nerot.fi suosittelee

Hennaksi sinulla on käytössäsi sisällöntuottaja ja tekstiammattilainen

Jokainen yritys kaipaa laadukkaat sisällöt, joissa yhdistyvät nykyaikaiset elementit eli teksti, kuva sekä videot kauniissa suhteessa. Olen sosiaalisen median viestien, verkkosisältöjen ja muiden työelämätekstien suunnittelija ja kirjoittaja. Hyvin suunniteltu teksti tarinallistaa yrityksen palvelut asiakkaan suuhun sopivaksi, tarpeita kutitteleviksi ja mielikuvia herätteleviksi.

Suomen kieli on hallussa, joten olen sun ikioma punakynäpaholainen

Mihin se äidinkielen opettaja pääsisi perustyöstään eli oikoluvusta ja rakenteiden korjauksesta. Kaipasit apua lyhyemmän tai isomman julkaisun kielen kanssa, saat minulta avun. Olen punakynäpaholainen, kustannustoimittaja ja oikolukija moneen tarpeeseen.

En ole vain tekstin tekijä, vaan lisäksi kaiken kauniin graafisen luoja

Rakastan ja teen graafista suunnittelua (taitan esitteet, tiedotteet, lehtiset kuin kirjatkin + olen Adobe-lapsi). Kun yhdistät kuvat, videot ja tekstin sopivassa suhteessa, saat upeita lopputuloksia. Mielestäni nykyaikana moniosaajat ovat valttia ja rahalle saa helposti vastinetta. Olen pieni, ketterä ja kävelevä markkinointiviestinnän laatutoimisto just sulle.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.