8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Priska Autio Oy

Priska Autio Oy

Sisällöntuotannon palvelut suomeksi ja englanniksi, yli vuosikymmenen ja 50 alan kokemuksella. Kirjoitan koukuttavaa tekstiä aiheesta kuin aiheesta!

sisällöntuotanto kirjoittaminen viestintä kotisivusisällöt toimittaja artikkelit käännöstyöt kotisivutekstit verkkokaupan tekstit blogit

Y-tunnus: 3146295-3

Kotisivu: www.priskautio.fi


Nerot.fi suosittelee

Sisällöntuotanto on taitolaji. Parhaatkaan sanankäänteet eivät sykähdytä, jos niiden takana ei ole tunnetta. Autan sinua löytämään yrityksesi aidon äänen ja persoonan sekä tuomaan tarinasi esiin niin, että se koukuttaa ja kiinnostaa asiakkaita. Nykypäivän tietotulvassa kuva ja video vievät aina vain enemmän huomiota, minkä vuoksi taitavasti kirjoitettuun tekstiin on syytä panostaa, mikäli sen avulla haluaa erottua massasta.

Yli kymmenen vuoden uran aikana olen kirjoittanut monipuolisesti sisältöjä faktasta fiktioon yli 50 eri alalle. Nykyään sisällöntuotantotyöni koostuu pääasiassa yritysten markkinointiin liittyvistä sisällöistä. Mielikuvitus on kuitenkin vain rajana sen suhteen, mitä näppäimistön sauhusta voi syntyä, enkä pelkää tarttua haastavampiinkaan kirjoitusprojekteihin. Työskentelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olen sisällöntuottaja, jonka vahvuutena on taito sisäistää tietoa salamannopeasti, poimia sen seasta selkeät ydinpointit sekä tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa tekstiä aiheesta kuin aiheesta. Työskentelen monipuolisesti erilaisten yritysten kanssa aina yhden hengen toiminimiyrittäjistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin.

Kirjoittaminen on asia, joka sytyttää minut eloon. Se on työ, mutta samalla se on minulle luontevin tapa ilmaista itseäni. Työssäni voin hyödyntää mainiosti uteliasta seikkailijaluonnetta, luontaista lahjakkuutta kirjoittamiseen sekä pitkää kokemusta erilaisten sisältöjen kirjoittamisesta. Saan olla kaikkea aina salapoliisista somettajaan ja tarinankertojasta toimittajaan. Monipuolisuus ja luovuus ovatkin tämän työn parhaita puolia.

Voisinko olla osa teidänkin tarinaa sanoittamalla sujuvaksi tekstiksi ne ajatukset, jotka tahdot yrityksestäsi kertoa? Kysy lisää ja pyydä tarjous projektistasi!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.