8072 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Digitoimisto ACQUA Tmi

Digitoimisto ACQUA Tmi

ACQUA on pieni ja ketterä digitoimisto, joka toteuttaa nykyaikaiset ja juuri sinun tarpeisiisi suunnitellut verkkosivut kohtuuhinnalla ja nopeasti.

WordPress Logosuunnittelu WordPress ylläpito Verkkosivut Domain-varaukset

Y-tunnus: 2438839-6

Kotisivu: https://acqua.fi


Nerot.fi suosittelee

ACQUA on yhden naisen digitoimisto, joka auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä monipuolisesti. Pitkä ja vahva kokemus niin strategiatason kuin käytännön markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä antaa lujan pohjan viestintäsi suunnitteluun tavoitelähtöisesti mutta myös visuaalisesti inspiroivasti.

Rakennan näyttäviä, nykyaikaisia ja responsiivisia verkkosivustoja, joissa ilme voidaan toteuttaa joko tiukasti oman brändisi mukaisesti, minimalistisesti tai räväkästi. Rakennan sivusi alusta loppuun aina rakennesuunnitelmasta visuaaliseen ilmeeseen, toiminnallisuuksiin ja sivuston asentamiseen palvelimelle. Erityisvahvuutenani on markkinointitaustani: rakennan palvelusi markkinointilähtöisesti ja liikevaihtosi kasvua vauhdittaviksi, menen syvälle tuotteittesi ja palvelujesi tuotteistamiseen ja palvelusi ymmärrettäväksi tekemiseen. Saat siis samalla vahvan markkinointisparrauksen! Teen myös graafista suunnittelua (logot, pienet painotyöt).

Et jää sivujesi kanssa yksin, olen tukenasi juuri niin kauan kuin tukea tarvitset. Voit ulkoistaa minulle myös sivujen teknisen ylläpidon.

Olen loistava kumppani sinulle, joka olet pieni tai keskisuuri yrittäjä, aloittava yritys tai omaa henkilöbrändiäsi kehittävä. Saat minulta selkokielisen ja jämäkän tuen kaikkeen tekemiseesi.

Ole reilusti yhteydessä!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.