8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Hakosalo Innovations Oy

Hakosalo Innovations Oy

Verkkokäyttöisiä tietojärjestelmiä yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille.

Y-tunnus: 3007171-5

Kotisivu: www.hakosaloinnovations.fi


ATK-Palvelu Hakosalo Oy on vuonna 1995 perustettu tietojärjestelmä- ja www-ratkaisuja tarjoava ohjelmistotalo. Yrityksemme pääasiallisia tuotteita ovat asiakas- ja sisällönhallintajärjestelmät, toimitila- ja yritystonttirekisterit, yritysrekisterit sekä räätälöidyt järjestelmät. Toimistomme sijaitsee Porissa, mutta toimialueenamme on koko Suomi.

Rakennamme järjestelmämme aina "tyhjältä pöydältä", eli teemme kaiken alusta alkaen itse. Näin saamme parhaimmat mahdolliset käyttöliittymät ja toiminnallisuudet järjestelmiimme, ilman kehittimien ja kolmansien osapuolien alustojen rajoituksia. Yhteistyökumppani- ja alihankkijaverkostomme on laaja.

Tietokantaperusteisiin järjestelmiimme on mahdollista rakentaa useita erilaisia liitäntöjä ja käyttöliittymiä. Tulevaisuuden mahdollisuuksia on mm. laajentaa järjestelmien mobiilikäyttöä entisestään.


REFERENSSIT
Tällä hetkellä meillä on noin 140 asiakasta, mm. uusyrityskeskuksia, kehittämisyhtiöitä, kuntia, yksityisyrittäjiä sekä erilaisia organisaatioita. Katso lista asiakkaistamme: http://www.hakosalo.fi/?/asiakkaat


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.