5897 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Design and Grow

Design and Grow

SUUNNITTELEN JA TOTEUTAN VERKKOKAUPAT JA KOTISIVUT, SEKÄ TARJOAN YRITYKSELLESI HENKILÖSTÖKONSULTOINTIA.

Verkkokaupat Kotisivut Sisällöntuotanto Verkkosivujen päivitys ja ylläpito Henkilöstökonsultointi

Y-tunnus: 2819804-7

Kotisivu: www.design-grow.fi


Toteutan verkkokaupat ja kotisivut tuoreimpia trendejä ja tekniikoita hyödyntäen. Palveluihini sisältyy kokonaisvaltainen verkkokauppojen sekä kotisivujen visuaalinen suunnittelu, mutta myös sisällöntuottaminen. Yritykseni kautta saat myös yrityksesi graafisen ilmeen suunnittelua tai päivitystä. Et jää verkkosivujesi kanssa yksin toteutuksen jälkeenkään, sillä tarjoan myös sivustojen ylläpito- ja päivityspalvelua !

Verkkokaupat toteutan suomalaisella verkkokauppaohjelmistolla, Vilkkaalla, tai vaihtoehtoisesti kansainvälisellä ohjelmistolla, Shopifylla. Ohjelmistot on valittu niiden erinomaisten ominaisuuksien ja takuuvarman käytettävyyden perusteella. Kotisivut puolestaan suunnittelen ja toteutan kansainvälisesti tunnetulla Wordpress ohjelmistolla. Wordpressillä pystyn toteuttamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavat kotisivut, ja mikä parasta, se on käyttäjälleen hyvin edullinen.

Tiedetään, että henkilöstö on organisaation tärkein voimavara ja menestyksen perusta. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö tuottaa luonnollisesti vastinetta siihen sijoitetulle pääomalle. Tarjoankin henkilöstökonsultointia liittyen esimerkiksi henkilöstön sitouttamiseen, sisäiseen viestintään, työmotivaatioon, työhyvinvointiin, työskentelyn tehokkuuteen tai henkilöstön kehittämiseen.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.