8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mutriest Graphics

Mutriest Graphics

Graafista suunnittelua ja kaikkea sen ympäriltä nuorekkaalla ja raikkaalla kosketuksella. Myös monia muita osaamisalueita. Ota selvää ;)

Graafinen suunnittelu Musiikin sävellys Videoeditointi Videokuvaus Luova kirjoittaminen Vaatesuunnittelu Musiikin tuottaminen Logot

Y-tunnus: 1900018-2

Kotisivu: http://mitroviitala.wixsite.com/portfolio


Nerot.fi suosittelee

Nimeni on Mitro Viitala. Olen 20-vuotias, hieman kaikkea osaava luomista rakastava outolintu. (hyvällä tavalla tietysti ;)
Onnistuu graafinen suunnittelu kuten logot, mainokset, grafiikat mihin vaan, tai vaikka koko yritysilmeen suunnittelu nuorekkaampaan ja trendikkäämpään suuntaan.

Onnistuu myös videoiden editointi, musiikkivideo, lyhytelokuva, mainos, mikä vaan. Hoituu. Ja hyvin :) Kuvauskin luonnistuu, mutta videokameraa ei itseltä löydy.

Tuotan myös musiikkia, jos siitä on hyötyä, eli vaikka mainokseen voin tehdä tarvittaessa musiikitkin, niin ei tarvitse maksaa monelle taholle erikseen.

Luovuutta löytyy myös somemarkkinoinissa, tai ylipäätään markkinointiin, sillä olen tästä hyvin kiinnostunut. Olen käynyt kuva-artesaani koulutuksen lisäksi myös kauppaopiston, joten tiedän markkinoinnista yhtä sun toista.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.