8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Markkinointi Ukkonen Oy

Markkinointi Ukkonen Oy

Digimarkkinointitoimisto, jonka tärkein tavoite on tyytyväinen asiakas.

Wordpress kotisivut markkinointi mobiilisivut erinomainen palvelu tyytyväisyystakuu Myynnillisyys Hakukoneoptimointi graafinen suunnittelu logo

Y-tunnus: 2718786-4

Kotisivu: https://www.markkinointiukkonen.fi


Nerot.fi suosittelee

Markkinointi Ukkonen Oy on digimarkkinointitoimisto Lappeenrannassa. Digiajan keskellä haluamme kuitenkin korostaa vuorovaikutusta - ihmiseltä ihmiselle. Palveluihimme kuuluvat kotisivut, verkkokaupat, hakukoneoptimointi, Google Ads ja graafinen suunnittelu.

Nykypäivänä ei voi liikaa korostaa hyvien ja laadukkaiden kotisivujen merkitystä. Yritystä etsitään netistä erilaisilla hakusanoilla ja sinun täytyy varmistaa, että olet paikalla.

Asiakkaat etsivät ongelmaansa ratkaisua hakukoneista. Hakuja tehdään verkossa nykyään enemmän mobiililaitteilla kuten puhelimilla ja tableteilla, kuin tietokoneella. Tämän takia myös mobiiliystävälliset ja mukautuvat sivut ovat elintärkeä ominaisuus. Huonosti puhelimen tai tabletin näytölle mukautuvat sivut ajavat sekunnin sadasosassa potentiaalisen asiakkaan pois sivujesi luota.

MITKÄ ASIAT KOROSTUVAT YRITYKSEN KOTISIVUJEN SUUNNITTELUSSA JA VALINNASSA?

- Mobiiliystävällisyys. Sivujen täytyy olla visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kaikilla laitteilla.

- Hakukonenäkyvyys. Sivujen täytyy olla rakennettu niin, että ne löytyvät mahdollisimman hyvin googlesta.

- Sivujen täytyy miellyttää silmää. Potentiaalinen asiakas tekee usein valinnan jo ensimmäisellä sekunnilla, jäädäkö sivuille vai eikö jäädä?

- Helppokäyttöisyys. Asiakkaan on helppo tuottaa halutessaan sisältöä myös itse.

Markkinointi Ukkonen Oy suunnittelee ja toteuttaa käsintehdyt ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt nettisivut nopeasti ja tehokkaasti. Aina 100% tyytyväisyystakuulla!

MIKSI JUURI ME?

- Osaamiseemme voit luottaa. Omaamme pitkän kokemuksen kotisivujen suunnittelusta ja teosta.

- Tärkein asia meille on, että olet tyytyväinen. Teemme sen eteen kaikkemme.

- Teemme kotisivut aina suositulla WordPress-julkaisujärjestelmällä. Se on saanut asiakkailtaimme erittäin paljon kiitosta helppokäyttöisyydestään. Sen avulla teidän on helppo kirjoittaa tekstiä, lisätä kuvia ja tuottaa sisältöä.

- Koska olemme laadukkaisiin kotisivuihin erikoistunut digimarkkinointiyritys, saat kauttamme myös aina hakukoneoptimoidut sivut, eli paremman lähtötason googlesijoituksia ajatellen.

- Haluamme painottaa, että kotisivujen tehtävä ei ole olla vain hienot ulkoasultaan. Kotisivujen on oltava myös hyvät ja sellaiset, että sivujen kautta saatte mahdollisimman paljon yhteydenottoja ja kauppaa.

- Voit olla varma, että kotisivunne toimivat aina kaikilla laitteilla!

- Yrityksemme koko on pieni, siksi pystymme tarjoamaan sinulle loistavaa palvelua ihmiseltä ihmiselle.

- Puhumme sinulle suomea, emme koodikieltä.

Kauttamme saat kotisivujen lisäksi graafisen suunnittelun sekä digimarkkinoinnin palveluja. Tutustu palveluihimme sivuillamme, ota yhteyttä ja kerro mitkä palveluita tarvitsette, niin laadimme teille räätälöidyn paketin!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.