8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

ITC-Solution Group Oy

ITC-Solution Group Oy

Tarjoamme kattavaa yritysviestinnän osaamista, johon kuuluvat mm. kotisivut, verkkokaupat ja näihin liittyvä graafinen suunnittelu.

Wordpress Woocommerce HTML CSS graafinen suunnittelu integraatiot logosuunnittelu mycashflow

Y-tunnus: 2182461-5

Kotisivu: www.itc-solution.fi


Olemme monipuolinen ja osaava IT-alan yritys, joka toimii Kuopion, Iisalmen ja Joensuun talousalueilla. Viimeisimpiä osaamiseemme luottavia brändejä ovat mm. Sail&Ski ja Lee Cooper Suomi. Oli sitten kyseessä muutaman hengen toimisto tai suurempikin työympäristö, tarjoamme aina sinulle sopivan ratkaisun, vuosien ammattitaidolla.

Verkkosivustojemme toteutuksessa käytämme WordPress-julkaisujärjestelmää, jonka painopisteitä ovat helppokäyttöisyys, tekninen toimivuus ja esteettisyys. WordPressin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa täysi tuki mobiililaitteille, suomenkielinen hallintapaneeli, kielilaajennukset sekä monipuoliset ulkoasun ja toimintojen räätälöintimahdollisuudet.

Toteutamme myös verkkokaupparatkaisut kaikkiin sähköisen kaupankäynnin tarpeisiin. Liitämme tarvittaessa mm. yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmän osaksi verkkokauppaa, tarjoamme turvallisen kaupankäynnin mahdollistavat SSL-sertifikaatit, sekä asiakkaan tarpeisiin kustomoidut palvelinratkaisut monipuolisin laajennusmahdollisuuksin.

Yhteistyöterveisin,

Jenny Markkula
AD / web-suunnittelija
puh. 010 525 1729
jenny.markkula@itc-solution.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.