8178 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tietokumppani Oy

Tietokumppani Oy

Olen ohjelmistotekniikan ammattilainen ja teen asiakkaideni tarpeiden mukaisia ratkaisuja yhteisestä kartoituksesta toteutukseen ja ylläpitoon.

Perinteiset tietokoneohjelmat Mobiilisovellukset Business intelligence Nettiohjelmointi Tietokannat SQL Server Qlikview C# .NET Android

Y-tunnus: 0647228-7

Kotisivu: http://www.tietokumppani.fi


Suunnittelen, toteutan ja ylläpidän tietojärjestelmiä, joilla liiketoimintaanne tehostetaan, laatua parannetaan ja/tai kustannuksia lasketaan. Olkaa yhteydessä, jos vähänkään tuntuu, että tälläisiä etuja olisi teillä saavutettavissa.

Osaamiseni kattaa tietokone-, mobiili- ja nettisovellusten tekemisen lisäksi myös business intelligence asiat eli erilaiset raportointi- ja analyysijärjestelmät. Tietokannat, ohjelmointi ja raportointivälineet ovat osaamiseni keskiössä.

Ykkösteesikseni nostan "älä tee mitään ennen kuin tiedät mitä teet", koska se tuntuu 20 vuoden kokemuksen perusteella olevan yleisin syy, miksi näkee pieleen meneviä järjestelmähankkeita. Kakkosteesi on matala byrokratia ja tekemisen meininki.

Olen ohjelmoinut jo teini-ikäisestä saakka ja minulla on myös alan koulutus tietotekniikan DI-tutkintona Tampereen Teknillisestä Korkeakoulusta.

Kotisivuilla tarkemmin.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.