8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Mainostoimisto JuuriMedia

Mainostoimisto JuuriMedia

Kotisivuja, verkkokauppoja, graafisia ilmeitä sekä muita markkinointimateriaaleja suunnitteleva kuopiolainen toimisto

wordpress kotisivut graafinen suunnittelu taittotyöt valokuvaus verkkokauppa woocommerce mycashflow visuaaliset ilmeet esitteet

Y-tunnus: 2739713-2

Kotisivu: www.juurimedia.fi


Ensin olivat suo, kuokka ja Jussi...
Näinhän se yksi ja varsin tunnettu perinteinen suomalainen tarina alkaa.

Mainostoimisto JuuriMediankin tarina voisi alkaa näin, paitsi että kun ei voi. JuuriMediassa kuokan varressa Jussi ei nimittäin paiski töitä yksin, vaan hänellä on työpari, yhtiökumppani Hannu.

Jussi ja Hannu ovat tuiki tavallisia, rennon lupsakoita savolaismiehiä. Ikänsä Kuopiossa asuneita, Savon sydämeen juurtuneita, oekeita immeisiä. Molemmille mainonnan, graafisen suunnittelun ja nettisivujen tekeminen on ollut intohimo jo vuosi­kymmenien ajan. Hannu on toteuttanut asiakkaidensa unelmia yrityksensä Advisio Oy:n kautta, Jussi puolestaan on loihtinut yhden jos toisenkin yrityksen nettisivut Mainostoimisto Mambo Median nimissä.

Molemmilla haastavia projekteja ja kinkkisiä tilanteita on vuosien varrella tullut vastaan läjäpäin, jopa niin, että välillä on harmittanut, kun kuokan varressa on huhkinut ihan yksin. Jussi on miettinyt, miten mukava olisi istahtaa ja jutella työkuvioista kaverin kanssa. Hannun mielestä taas ideointi olisi vieläkin mukavampaa, jos sitä olisi tekemässä joku toinenkin. Ja entäs ne onnistumiset sitten? Kun asiakkaan kasvoille leviää se korvasta toiseen yltävä hymy. Silloin olisi paljon juhlavampaa heittää ylävitoset kollegan kanssa sen sijaan, että taputtaisi vain itseään olalle.

Niinpä, eräänä päivänä, Jussi lyö kuokkansa suohon ja jättää sen siihen. Hattu kourassa hän astelee samalla alalla työskentelevän kaverinsa Hannun puheille. Päätetään, siltä samalta istumalta, että nyt muuten hypätäänkin suohon yhdessä. Ja niin syntyy JuuriMedia: paikallista käsityötä ja perinteitä kunnioittava, tekijöidensä näköinen rennon letkeä mainostoimisto, jossa yhdistyvät paitsi huippu­asiantuntijuus WordPress-sivustojen kehittämisessä ja ohjelmoinnissa, kuin erinomainen visuaalinen ja graafinen näkemyskin.

Me JuuriMediassa työstämme yrityksesi nettisivut ympäristössä, joka mahdollistaa moni­puolisten sivujen kehittämisen tieto­turvallisesti. Yhdistämme ulkoasun, sisällön ja tekniikan siten, että ne istuvat kokonaisuuteen täydellisesti. Huolehdimme sivujesi tieto­turvasta ja kiidämme hätiin, jos jokin menee vikaan. Kaikki tämä luovasti ja joustavasti niin, että yrityksesi sivut, ja sinut siinä samalla, huomataan varmasti.

Meille JuuriMediassa sinä oman asiakkaasi kanssa olette tarinan pää­henkilöitä. Sinä saat nostaa vaikka jalat pöydälle, jos niin haluat, sillä aikaa, kun me huhkimme. Otamme esille ne kuokat ja kaivaudumme yrityksesi juurille. Etsimme sieltä ne ideat, jotka saamme nuppuun ja lopulta avautumaan kukkaan. Toki tarvitsemme sinua opastamaan ja antamaan koordinaatteja. Tarvitsemme aikaasi ja ajatuksiasi. Kun sinä, kiireinen yrittäjä, maltat istahtaa hetkeksi ja kertoa toiveesi ja kehitys­ehdotuksesi meille, me annamme sinulle vasta­palvelukseksi mielen­rauhaa kotisivu- ja mainos­ratkaisuissa. Tämä on se ydin, jolla saamme yrityksesi mainonnan nousemaan juurista kohti taivaita.

Olemme siis Jussi ja Hannu ja olemme kaksi aivan tavallista savolais­miestä. Mutta mitä mainontaan ja wp-osaamiseen tulee, niin sillä saralla me olemme kaksi aivan tavallista supermiestä.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.