8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

J-Form Tmi

J-Form Tmi

Neljännesvuosisadan suunnittelukokemus tikkuaskeista messuosastoihin, printistä nettiin, Nokiasta nyrkkipajaan.

Yritysilmeet Sivustosuunnittelu Lehdet Kirjat Raportit Vuosikertomukset Yritysesitteet Kulttuuriala Julisteet

Y-tunnus: 1573547-2

Kotisivu: https://www.j-form.fi


Nerot.fi suosittelee

J-FORM on vuodesta 2000 alkaen palvellut graafinen suunnittelutoimisto. Asiakkaat ovat yrityksiä, yhteisöjä ja julkishallinnon toimijoita. Toimialat ovat vaihdelleet teollisuuskoneista tanssiteatteriin ja pääomasijoittamisesta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Yrittäjä Juha Räty (TaM) on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut, poikkeuksellisen monialainen ja kokenut suunnittelija. Muun muassa pitkä kokemus sisustusarkkitehtina merkittävissä rakennushankkeissa tuo perspektiiviä esim. messu- ja kampanjasuunnitteluun.

Kokonaisvaltainen vastuunotto myös toimeksiantojen sisällöistä on toiminnan peruspilari, jota tukevat vankan kokemuksen tuoma näkemys ja eri toimialojen tuntemus.

Työtä tehdään asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lopputuloksena on sekä esteettisesti että teknisesti korkeatasoinen ja käyttötarkoituksessaan toimiva viestintäväline.

Luottamus on ansaittu tinkimättömällä työllä ja pitkät asiakassuhteet ovat sen paras näyttö. Pääasiakkaani kanssa yhteistyö jatkuu jo neljättätoista vuotta, ja vanhin asiakas on pysynyt mukana 80-luvulta lähtien.

KOULUTUS
Taiteen maisteri / Taideteollinen korkeakoulu

REFERENSSIT
Referenssit ja työnäytteet löytyvät sivustoltani http://j-form.fi

KIELITAITO
Suomen kielen oikeakielisyys- ja lauserakenneosaamiseni on niin hyvää, että asiakkaani ovat tottuneet luottamaan – olen toimittanut myös copywriterin virkaa. Erinomainen englannin kielen taito, ruotsin taito varsin hyvä, ranska perustasoa.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.