8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

EL SAMPO Digital

EL SAMPO Digital

Yli 15 vuoden kokemus www-sivuista. Wordpress, Prestashop, kotisivutila, domainit, emailit, kokonaiset paketit. Logojen ja nettisivujen suunnittelua.

Wordpress Prestashop nettikauppa ohjelmointi design suunnittelu graafinen logo ylläpito

Y-tunnus: 2061390-4

Kotisivu: www.thesamp.com


Nerot.fi suosittelee

EL SAMPO Digital tekee nettisivustoja ja verkkokauppoja yli 15 vuoden kokemuksella.
Kattava kokemus Wordpressistä ja muista sisällönhallintaohjelmistoista. Ohjelmointityöt, entisten nettisivujen modernisoinnit, logojen suunnittelut ja olemassa olevien logojen korjailut ja vektoroinnit. Kokemus kattaa kaiken pikkufirman kampanjasivuista korporaatiotason B2B-kauppasovelluksiin.
Painamme myös t-paitoja ja leikkaamme mainosteippejä.

Kotisivut (alle 10 alasivua) alkaen: 800e+ALV 24% (Esim. Wordpress-ohjelmiston asentaminen, konfigurointi, teeman asennus ja yksinkertainen muokkaus. Toimitamme myös linkit ohjelmiston opetusvideoihin.)

Nettikaupat alkaen: 1600e+ALV 24% (Esim. Prestashop-ohjelmiston asentaminen, konfigurointi, teeman asennus ja yksinkertainen muokkaus. Toimitamme myös linkit ohjelmiston opetusvideoihin.)

Domain: 15e/vuosi (.fi tai .com/.net/.org jne)

Kotisivutila ja emailit alkaen: 10e/kk (Perussivusto ja noin 5 sähköpostilaatikkoa. Asiakkaan tarpeista riippuen voidaan tarvita enemmän tilaa, jolloin hinta nousee, ei kuitenkaan yli 20e/kk)

Logot alkaen: 200e (Vanhan logon vektorointi 100e)

Kaikki kuvat ja tekstit toimitetaan ennen varsinaisen työn aloittamista. EL SAMPO Digital ei ole vastuussa asiakkaan aiheuttamista viivästyksistä. Hinnaston pitävyys voidaan taata vain jos materiaalit ovat toimitettu kokonaisuudessaan sovittuna aikana.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.