8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ampersand Design Oy

Ampersand Design Oy

Ampersand tarjoaa helposti lähestyttävää kumppanuutta asiakkaidensa myynnin edistämiseen markkinointiviestinnän ja tuotekehityksen keinoin.

Graafinen suunnittelu Markkinointiviestintä Myyntiviestintä Sisällöntuotanto Logosuunnittelu Lehti- ja kirjataitto www-suunnittelu Valokuvaus Some-viestintä Pakkaussuunnittelu

Y-tunnus: 2771860-2

Kotisivu: www.ampersand.fi


Nerot.fi suosittelee

Ampersand Design Oy, Lahti

Ampersand on uudenlainen markkinointiviestintätoimisto, jonka osaajilla on tietotaitoa monikanavaviestinnästä design-tuotantoon. Toimistomme taipuu moneen – graafisesta suunnittelusta graffiteihin ja sisällöntuotantoon. Ampersandille viestintä on ennen kaikkea välittämistä: toiveiden toteuttamista herkällä korvalla ja sen varmistamista, että oleellisin viesti välittyy tietotulvan läpi. Tarjoamme helposti lähestyttävää kumppanuutta myyntinne tehostamiseen markkinointiviestinnän ja tuotekehityksen keinoin. Saumaton yhteistyö, omaleimainen kädenjälki ja monikanavainen viestintä johtavat toivottuun lopputulokseen: asiakkaanamme ydinosaamisenne saa arvoisensa näkyvyyden ja menestyksen.

Katso referenssimme osoitteesta: https://ampersand.fi/referenssit/


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.