8207 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sivuteollisuus Oy

Sivuteollisuus Oy

Sivuteollisuus Oy – se nopeasti palveleva mainostoimisto.

responsiiviset kotisivut responsiiviset verkkokaupat sisällöntuotanto sovellukset hakukoneoptimointi printtituotteet concrete5 WordPress PrestaShop

Y-tunnus: 2289437-5

Kotisivu: www.sivuteollisuus.fi


Nerot.fi suosittelee

Olemme tamperelainen digitaalisen ja painetun median tehokas tuottaja, jonka osaaminen taipuu ketterästi monenlaisiin projekteihin. Tuotamme mm. responsiiviset kotisivut, verkkokaupat, kampanjasivut sekä sovellukset monipuolisesti eri tarkoituksiin. Voimme huolehtia, että verkkosivujesi ominaisuudet ja sisältö vastaavat varmasti hakukoneiden ja asiakkaidesi tarpeisiin. Suosimme Concrete5-julkaisujärjestelmää, sillä sen avulla kotisivujen päivittäminen käy näppärästi aloittelijaltakin. Halutessasi teemme kotisivut myös WordPressillä ja verkkokaupat PrestaShopilla.

Tässä esimerkki eräältä asiakkaaltamme saadusta palautteesta:

"Olemme olleet vuosien saatossa erittäin tyytyväisiä sivustoomme. Se on hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyinen ja yksi toimivimmista sivustopohjista. Pidämme erityisesti sen mukautuvuudesta kulloisiinkin tarpeisiimme ja olemme voineet toteuttaa sivustollemme kaikki haluamamme lisäykset (lomakepohjat, hakukentät jne.) vuosien saatossa. Sivusto on lisäksi erittäin toimintavarma eikä siinä ole esiintynyt mitään teknisiä ongelmia tai käyttökatkoksia. Sivusto palvelee hyvin myös mobiilipuolta. Lisäksi se on hakukoneiden suuntaan hyvin toimiva.

Sivuston päivittäminen on helppoa ja olemme saaneet tarvittavaa teknistä tukea viiveittä Sivuteollisuuden tekniseltä tuelta. Lisäksi suuremmat päivitykset/uudet revisiot onnistuvat Sivuteollisuuden kautta todella nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti.

Sivustoamme on kehuttu käyttäjien suunnalta helppokäyttöiseksi ja selkeäksi. Lisäksi olemme saaneet kehuja sivuston ulkoasun visuaalisesta raikkaasta toteutuksesta ja brändin mukaisesta ilmeestä asiakkailtamme. Suosittelemme itse Sivuteollisuutta lämpimästi, kun halutaan toimintavarmat ja yritysilmeen mukaiset sivut, joita on itsekin helppo käyttää ja päivittää.

Outi Huhtala
suunnittelija, markkinointi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy"

---

Ota rohkeasti yhteyttä!

Sivuteollisuus Oy
myynti@sivuteollisuus.fi
040 545 4471

Korkeakoulunkatu 7
33720 Tampere

www.sivuteollisuus.fi


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.