5118 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Luontimo

Luontimo

Yhden miehen nyrkkipaja paremman visuaalisuuden ja markkinointiviestinnän puolesta.

Graafinen suunnittelu Markkinointistrategiat Adobe CC Sosiaalinen media Videotuotanto Kuvauspalvelut Kaupallinen markkinointiviestintä Sisällöntuotto Web-sivustot Brändäys

Y-tunnus: 2763644-7

Kotisivu: www.luontimo.fi


Tee sitä mikä tuntuu itsestäsi luontevalta!

Kaikkien ei tarvitse osata kaikkea. Harvalla yrittäjällä on taitoa – saati aikaa paneutua yrityksensä ilmeen tai viestinnän ehostamiseen. Vaikka halua visuaalisen viestin kehittämiseen löytyisikin, tiedän kokemuksesta, että yrittäjillä on kädet täynnä omasta takaa.

Siksipä pyrin viemään homman mahdollisimman pitkälle valmiiksi omin avuin maalaisjärjen avulla kommunikoiden sujuvasti pitkin projektin etenemistä.
Hyvän ihmistuntemuksen ja pitkäaikaisen kaupallisen markkinointitaustani vuoksi yleensä nopeallakin briiffauksella saan kiinni tärkeimmästä ja olemme asian ytimessä.

Olen graafinen suunnittelija, joka omaa myös markkinoinnin ja viestinnän korkeakoulutuksen, joten olen syvällä kaupallisessa viestinnässä. Tarvittaessa pyöräytän vaikka markkinointitekstit uudelle tuotteelle tai palvelulle. Visuaalisuus on intohimoni ja mielestäni meillä kaikilla on oikeus parempaan markkinointiviestintään!


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.