8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Luontimo

Luontimo

Yhden miehen nyrkkipaja paremman visuaalisuuden ja markkinointiviestinnän puolesta.

Graafinen suunnittelu Markkinointistrategiat Adobe CC Sosiaalinen media Videotuotanto Kuvauspalvelut Kaupallinen markkinointiviestintä Sisällöntuotto Web-sivustot Brändäys

Y-tunnus: 2763644-7

Kotisivu: www.luontimo.fi


Nerot.fi suosittelee

Graafinen suunnittelu, Wordpress-kotisivut ja sisällöntuotanto.

Luontimo on vahvan kaupallisen taustan omaava yhden (tai nykyään jo osittain kahden) innovatiivisen ja luovan suunnittelijan toimisto, joka on yhdistelmä pitkän linjan kokemusta sekä uutta nuoruudennälkää. – Visuaalinen tekeminen on seurannut minua pienestä pitäen ja olenkin aina nähnyt asioita visuaalisuuden kautta ja olenkin onnekas saadessani hyödyntää intohimoani työssäni.

Kaikkien ei tarvitse osata kaikkea ja harvalla yrittäjällä on vaadittavaa taitoa – saati aikaa paneutua yrityksensä ilmeen tai viestinnän ehostamiseen. Vaikka halua visuaalisen viestin kehittämiseen löytyisikin, tiedän kokemuksesta, että yrittäjillä on kädet täynnä omasta takaa. Erityisesti pidän työstäni siitä, että saan auttaa pieniä yrityksiä näkymään visuaalisesti kauniilla tavalla ja auttaa aidosti heidän toimintaansa omilla vahvuuksillani.

Olen käytännönläheinen tekijä ja pyrinkin maalaisjärjen avulla viemään homman mahdollisimman pitkälle valmiiksi omin avuin kommunikoiden sujuvasti pitkin projektin etenemistä. – Hyvän ihmistuntemuksen ja pitkäaikaisen kaupallisen markkinointitaustani vuoksi yleensä nopeallakin briiffauksella saan kiinni tärkeimmästä ja olemme asian ytimessä.

Juureni sijaitsee Pohjois-pohjanmaalla Kärsämäellä. Myöhempien asuinpaikkojeni ansiosta puhun hieman myös savoa sekä "tamperetta". Asiakaskuntani on pitkin poikin ympäri Suomen, mutta nykyään asun perheeni kanssa Nurmijärven Klaukkalassa, jossa myös toimistoni sijaitsee.


Kiinnostuitko tämän yrityksen palveluista?
Jätä tarjouspyyntö - Tavoitat kerralla useamman samankaltaisen yrityksen.